Άλις Κούπερ: Τα τραγούδια του θρύλου της ροκ νανουρίζουν τα βρέφη

Άλις Κούπερ: Τα τραγούδια του θρύλου της ροκ νανουρίζουν τα βρέφη

Μουσική του Άλις Κούπερ ηχογραφήθηκε ξανά για να προσεγγίσει αυτή τη φορά ένα νέο, πιο απαιτητικό κοινό

alice_cooper
Το νέο άλμπουμ του Άλις Κούπερ με τίτλο «Lullaby Versions Of Alice Cooper», που κυκλοφόρησε, περιλαμβάνει νανουρίσματα για βρέφη.  Πρόκειται για κατευναστικές, ορχηστρικές εκδόσεις ορισμένων από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού ροκ σταρ όπως τα «Poison», «School’s Out» και «Under My Wheels».


Το άλμπουμ κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την εταιρεία «Twinkle Twinkle Little Rock Star», η οποία ιδρύθηκε από δύο βετεράνους της μουσικής βιομηχανίας, που έχουν θέσει την ποιότητα των συγκεκριμένων ηχογραφήσεων ως κορυφαία προτεραιότητα τους.

Poison - Lullaby Versions of Alice Cooper by Twinkle Twinkle Little Rock Star
Κλείσιμο


Η εταιρεία δημιουργεί «υπέροχες εκδόσεις νανουρισμάτων αγαπημένων καλλιτεχνών» της pop, rock και metal μέσω του Roma Music Group, μουσική που είναι κατάλληλη όχι μόνο για μωρά, αλλά και για ενήλικες που κάνουν γιόγκα ή επιζητούν χαλάρωση». Η εταιρεία έχει ήδη στον κατάλογο της περισσότερους από 135 τίτλους, μέσα στους οποίους συγκαταλέγονται τραγούδια των: Adele, Lady Gaga, Metallica και The Beatles. 

O Άλις Κούπερ θα αναλάβει επίσης τον ρόλο του οικοδεσπότη στην επερχόμενη livestream συναυλία «Driven To Perform» των Evanescence στις 13 Μαϊου. To συγκρότημα πρόκειται να ερμηνεύσει τα τραγούδια του νέου του άλμπουμ «The Bitter Truth», που κυκλοφόρησε στις 26 Μαρτίου, καθώς και παλιότερα γνωστά singles. 








Ειδήσεις σήμερα:

Πανδημία-Βραζιλία: Κατέρριψε όλα τα τραγικά ρεκόρ θανάτων τους δυο τελευταίους μήνες

Διάγγελμα Μπάιντεν για την ετυμηγορία για τον φόνο του Φλόιντ: «Ένα γιγαντιαίο βήμα μπροστά στην πορεία προς τη δικαιοσύνη»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης