Το ψυχροπολεμικό κλίμα στην παραλία συνεχίζεται, με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη να νιώθουν στοχοποιημένοι από όλους τους υπόλοιπους παίκτες και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κατηγορεί τον Ροδίτη πως «κατευθύνει» τον αγρότη φίλο του και τον εκμεταλλεύεται.
Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας εκτός από το μισό τοτέμ και ένα εξαιρετικό έπαθλο έχει και... αλατοπίπερο. Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος υπόσχονται πως σε περίπτωση νίκης θα κάνουν βουτιά ολόγυμνοι στη θάλασσα, ενώ ο Τζέιμς με τη σειρά του δεσμεύεται πως αν οι Μπλε κερδίσουν τους Κόκκινους θα μπει στη θάλασσα φορώντας το μαγιό της Άννας-Μαρίας Βέλλη!
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.