Ρόμπερτ ντε Νίρο: Κάνει ένα «υποχρεωτικό διάλειμμα» από τα γυρίσματα λόγω τραυματισμού στο πόδι του
O ηθοποιός διεκδικεί όσες περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της απαιτητικής πρώην συζύγου του, όμως το ατύχημα του τόν θέτει προσωρινά «εκτός»
Πέννυ Λουπάκη
Ο Ρόμπερτ ΝτεΝίροεπέστρεψε από την Οκλαχόμα στη Νέα Υόρκη, όπου και αναρρώνει έπειτα από τον τραυματισμό, που υπέστη στο πόδι του.
Ο 77χρονος ηθοποιός, ο οποίος βρισκόταν εκεί για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon», όπου και πρωταγωνιστεί με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, είχε ένα ατύχημα στο πόδι του, το οποίο όμως δε συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όπως επιβεβαιώνει το Deadline, αλλά σε προσωπικό του χρόνο.
Λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία του ατυχήματος ή την σοβαρότητα του δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα, αλλά πηγές αναφέρουν πως μόλις ο ηθοποιός προσγειωθεί, θα αναζητήσει αμέσως ιατρική παρακολούθηση.
Η εταιρεία παραγωγής της ταινίας αναφέρει πως το συμβάν δε θα επηρεάσει την κυκλοφορία της ταινίας. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ όσο καιρό λείπει ο ηθοποιός, θα ολοκληρωθούν όλες οι σκηνές, στις οποίες δε συμμετέχει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο ίδιος έχει ήδη καταφέρει να ολοκληρώσει τις δικές του σκηνές, μέχρι και τη μέση της ταινίας.
Το «Killers of the Flower Moon» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν και αφορά μια σειρά δολοφονιών μελών της ινδιάνικης φυλής Όσατζ το 1920 για το πετρέλαιο, που βρέθηκε στη γη τους. Θα προβληθεί κατά τα μέσα του 2022, όπως και ήταν προγραμματισμένο να γίνει.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.