Η Μισέλ Ομπάμα στο πλευρό της Βανέσα Μπράιαντ - Η φωτογραφία της με το φούτερ «Mambacita»
Με ένα μήνυμά στο Instagram εξέφρασε τον θαυμασμό και την στήριξή της στην χήρα του Κόμπι Μπράιαντ
Πέννυ Λουπάκη
Την στήριξή της στην Βανέσα Μπράιαντ έδειξε η Μισέλ Ομπάμα μέσω μίας φωτογραφίας, που ανέρτησε στο Instagram και εμφανίζεται να φοράει ένα tie-dye φούτερ, που φέρει το logo «Mambacita».
H πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ τίμησε με τον τρόπο της τη γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ και φόρεσε το φούτερ του ιδρύματος Mamba & Mambacita Sports Foundation. Η οργάνωση είχε ιδρυθεί από τον θρύλο των Lakers πριν τον θάνατό του με το όνομα Mamba Sports Foundation, όμως όταν έχασε τον άνδρα της και την 13χρονη κόρη της σε δυστύχημα με αεροσκάφος τον Ιανουάριο του 2020, η Βανέσα Μπράιαντ άλλαξε το όνομα για να τιμά τη μνήμη και των δύο.
Στην ανάρτησή της, η Μισέλ Ομπάμα εκφράζει την στήριξή της προς τη χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, καθώς και στο ίδρυμα που διευθύνει πλέον εκείνη. Στη λεζάντα έγραψε: «Ως σύζυγος και μητέρα, σκέφτηκα πολλά για το τι πέρασε η Βανέσα Μπράιαντ τον περασμένο χρόνο. Μού άρεσε που τήν άκουσα να μιλάει με τόλμη και δύναμη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην τελετή του Basketball Hall of Fame προς τιμήν του Κόμπι και είμαι περήφανη, που έχω συμμετάσχει μαζί με τόσους πολλούς άλλους στην οικοδόμηση της κληρονομιάς της Τζιάνα, υποστηρίζοντας το Mamba & Mambacita Sports Foundation. Βανέσα Μπράιαντ, όλη μου η αγάπη για εσένα και τα κορίτσια και την επόμενη γενιά αθλητών, που εργάζεστε για να ενδυναμώσετε».
Σχολιάζοντας την ανάρτηση της, η Βανέσα Μπράιαντ ευχαρίστησε τη πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ για το μήνυμά της: «Αυτό είναι τόσο όμορφο. Είμαι πραγματικά συγκινημένη. Σας ευχαριστώ πολύ. Στέλνω παντοτινή αγάπη».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.