Κλόε Καρντάσιαν: Η «κόντρα» της με τη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι ο Τρίσταν Τόμπσον είναι ο πατέρας του παιδιού της

Τα μηνύματα μεταξύ της Κλόε Καρντάσιαν και της γυναίκας που ισχυρίζεται ότι γέννησε το παιδί του Τρίσταν Τόμπσον κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Η Κίμπερλι Αλεξάντερ πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του είναι ο σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν, Τρίσταν Τόμπσον. Βέβαια, οι αποκαλύψεις δημιούργησαν μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια Καρντάσιαν και ειδικότερα στην Κλόε, η οποία έχει συγχωρήσει επανειλημμένως τις απιστίες του συζύγου της.



Το παιδί υποβλήθηκε σε τεστ DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι όντως αλήθεια όσα ισχυρίζεται η Κίμπερλι, όμως τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Τρίσταν Τόμπσον δεν είναι ο πατέρας του. Εκείνος κινήθηκε νομικά και τώρα ζητά από τη μητέρα του παιδιού αποζημίωση 100.000 δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση, με εκείνη να επιμένει πως λέει την αλήθεια και πως τα αποτελέσματα δεν είναι τα σωστά, αλλά είναι παραποιημένα, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια Καρντάσιαν.



Όπως είναι λογικό, τα γεγονότα έχουν δημιουργήσει «κόντρα» μεταξύ των δύο γυναικών, με την Κλόε Καρντάσιαν να είναι φυσικά έξαλλη για όσα προσάπτουν στον Τρίσταν, όμως η Κίμπερλι δεν το βάζει κάτω. Πρόσφατα μηνύματα μεταξύ των δύο έκαναν την εμφάνιση τους στο Instagram, αφού η Κίμπερλι αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα screenshot του προσωπικού της inbox, θέλοντας να αποδείξει την επαφή της με την σταρ.



Στο πρώτο μήνυμα φαίνεται σαν η Κλόε Καρντάσιαν να έχει επικοινωνήσει με την γυναίκα, ενώ μπορεί κανείς να δει και την αρχή του μηνύματος, που λέει: «Κοίτα, σε αυτό το σημείο πραγματικά...», όμως το υπόλοιπο κείμενο δεν είναι ορατό.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα η Κλόε δημοσίευσε ολόκληρη την συνομιλία, προκειμένου να αποδείξει ότι «δεν είναι αυτό που φαίνεται». Πράγματι, η Κλόε Καρντάσιαν φαίνεται να μην έχει επικοινωνήσει με την Κίμπερλι, ενώ το τελευταίο μήνυμα ήταν τελικά της δεύτερης. Μάλιστα, στην συνομιλία μπορεί να δει κανείς την επιμονή της νεαρής μητέρας, η οποία στέλνει συνεχώς μηνύματα και επισημαίνει στα stories της την Κλόε, ενώ επίσης την «απειλεί» ότι θα δημοσιεύσει ένα sex tape, που έχει γυρίσει με τον Τρίσταν. Στο τελευταίο της μήνυμα, ζητάει από την Καρντάσιαν να μιλήσουν και να λύσουν την παρεξήγηση, ενώ κατηγορεί τον Τρίσταν, λέγοντας πως «και οι δύο γνωρίζουν ότι είναι ψεύτης».



Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Κλόε Καρντάσιαν πιθανότατα έσβησε τα μηνύματα της για να μην εκτεθεί, όμως οι φανς της διάσημης σταρ κάνουν λόγο για μία «επίμονη γυναίκα, που ζηλεύει την Κλόε και την αγάπη της με τον Τρίσταν και κάνει τα πάντα για να χαλάσει την σχέση τους, μετά την απόρριψη που δέχτηκε από εκείνον».









Ειδήσεις σήμερα:

Από σήμερα το Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid - Η Ελλάδα στο πρώτο κύμα των χωρών που το ενεργοποιούν

Εμβολιασμός παιδιών 12-15 ετών: Οι έξι κρίσιμοι παράγοντες που θα σταθμίσει η επιτροπή


Survivor: Η 11η φορά του «Ντάφυ» στον... τάκο και η 2η του Σάκη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr