Ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης στον Κήπο του Μεγάρου

Ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης στον Κήπο του Μεγάρου

Θα παρουσιάσει ζωντανά τα κομμάτια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς

Ktiskakis
Ένας δεξιοτέχνης ντράμερ, αυθεντικός εκφραστής της ελληνικής τζαζ σκηνής, σημαντικός ενορχηστρωτής αλλά και ανερχόμενος συνθέτης, ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, συστήνει στο κοινό την τελευταία του δισκογραφική δουλειά  με τίτλο «Κύκλοι» και υπότιτλο «έξι τραγούδια κι έξι ορχηστρικά», σε μια ξεχωριστή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουλίου στις  21.00, στον Κήπο του Μεγάρου.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο από την Panik Oxygen και ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας ακρόαση. Τους στίχους των τραγουδιών, εκτός από τον συνθέτη, υπογράφουν η Ελένη Φωτάκη και η Λήδα Ρουμάνη.

Τα τραγούδια του δίσκου θα ερμηνεύσουν ζωντανά στη συναυλία η Δήμητρα Σελεμίδου, Παναγιώτης Λάμπουρας. Τους δύο ερμηνευτές θα πλαισιώνουν ένα κουαρτέτο τζαζ και μια ορχήστρα δωματίου υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Στάθη Σούλη.

Στις δημιουργίες του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη συνυπάρχουν αρμονικά οι μεγάλες του αγάπες, η jazz, η κλασική και η παραδοσιακή μουσική. Εκτός από τα κομμάτια των «Κύκλων», στην συναυλία στον Κήπο, θα ακουστούν και άλλες συνθέσεις του καθώς και αντιπροσωπευτικά τραγούδια άλλων ερμηνευτών, διασκευασμένα από τον ίδιο.

Κλείσιμο
Στην συναυλία θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ και μπορείτα να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης