Τέιλορ Χιλ: Το αγγελάκι της Victoria's Secret είπε το «ναι» στον αγαπημένο της - Δείτε φωτογραφίες

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Φεβρουάριο του 2020

Η Τέιλορ Χιλ δεν είναι πια single και το αποκαλύπτει με τη νέα σειρά φωτογραφιών, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret είπε το πολυπόθητο «ναι» στον σύντροφό της Ντάνιελ Φράιερ μετά από μόλις ενάμιση χρόνο μαζί. Στις φωτογραφίες που ανάρτησε, φαίνονται τρία στιγμιότυπα από την πρόταση γάμου, που της έκανε ο σύντροφός της.

Στην πρώτη φωτογραφία ο Ντάνιελ γονατίζει και χαμογελαστός της προσφέρει ένα δαχτυλίδι, ενώ εκείνη δεν μπορεί να συγκρατήσει την χαρά της. Στην δεύτερη φωτογραφία, το μοντέλο εστιάζει στο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων και τέλος, στην τρίτη φωτογραφία το ζευγάρι αγκαλιάζεται και ποζάρει ευτυχισμένο μπροστά σε ένα μαγευτικό τοπίο.

Στην λεζάντα της δημοσίευσής της, η Τέιλορ Χιλ έγραψε: «Ο καλύτερος φίλος μου, η αδελφή ψυχή μου, θα σ' αγαπώ για πάντα. 25/06/2021». Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της αφήσουν τις πιο όμορφες ευχές στα σχόλια. Ανάμεσα τους και τα επίσης διάσημα μοντέλα Μπέλα Χαντίντ και Μάρθα Χαντ -η οποία μάλιστα πρόσφατα ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Δείτε τις φωτογραφίες:













Ειδήσεις σήμερα

«Διευκολύνσεις» εμβολιασμένων: Ποιοι χώροι ανοίγουν, πώς θα ελέγχεται η είσοδος - Προ των πυλών οι ανακοινώσεις

Ματ Χάνκοκ: Εγκατέλειψε και τη σύζυγό του εκτός από το πόστο του υπουργού μετά από 6 εβδομάδες σχέσης με τη σύμβουλό του

Ο κυκλώνας Ενρίκε απειλεί τις δυτικές ακτές του Μεξικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr