Η αδελφή της Κέιτ Μος στην Ελλάδα: Έργα και ημέρες της Λότι στην Ίο - Δείτε φωτογραφίες

Η Λότι Μος συνδύασε δουλειά και διακοπές σε πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων στην Ίο – Φόρεσε τα μαγιό της για μια εντυπωσιακή φωτογράφηση

Δουλειά με διασκέδαση συνδυάζει η Λότι Μος, αδερφή του διάσημου μοντέλου Κέιτ Μος, που βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ίο, κάνοντας μια σέξι φωτογράφηση.

Φορώντας μαγιό σε χρώμα έντονο ροζ, η Λότι δείχνει τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς της στη φωτογράφηση για το PrettyLittleThing. Στα διαλείμματα, απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία στο πεντάστερο ξενοδοχείο Calilo, που βρίσκεται στο Μαγγανάρι.

Η 23χρονη έχει εντυπωσιάσει τόσο για το σώμα της, όσο και για την άνεσή της στην κάμερα. Η μικρότερη ετεροθελής αδερφή της Κέιτ Μος, δείχνει ότι έχει τα προσόντα για να κάνει τη δική της καριέρα στο μόντελινγκ, φλερτάροντας με τον φακό με φόντο μία ξύλινη κούνια.

Τα πλάνα της Ίου θεωρήθηκαν ειδυλλιακά από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, με το μοντέλο να ποζάρει σε ένα αίθριο με πέτρες, κι ενώ στο βάθος διακρίνεται το βουνό.




Το μαγιό της, αν και ένα κομμάτι, αφήνει γυμνή την κοιλιά της, ενώ συνδυάστηκε με λευκά σανδάλια. Ακριβώς κάτω από το στήθος διακρίνονται τα τατουάζ της, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε και στο μακιγιάζ.



Η φωτογράφηση είναι η τελευταία μιας σειράς που έκανε η Λότι για το PrettyLittleThing στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου οι σουίτες κοστίζουν πάνω από 1.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση.



Πέραν της φωτογράφησης, η Λότι αποφάσισε να δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Η Βρετανίδα, που εργάζεται ως μοντέλο, έχει κάνει πρωτοσέλιδες φωτογραφίσεις για μεγάλα περιοδικά, όπως τα Harper's Bazaar, L'Officiel και τη Vogue.



Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με αρκετούς σχεδιαστές μόδας όπως τη Chanel, ενώ έχει μετάσχει στις επιδείξεις της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, ακολουθώντας τα βήματα της αδερφή της.




Δείτε βίντεο: Η αδελφή της Κέιτ Μος στην Ελλάδα: Έργα και ημέρες της Λότι στην Ίο


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά εθελοντικός εμβολιασμός με mRNA για τους εφήβους 15-17


Κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη: Μέσω DNA αναζητείται εάν ο 49χρονος φαντομάς έχει εμπλοκή και σε άλλες κλοπές έργων τέχνης


Wimbledon: Πρόστιμο 3000 δολαρίων στον Τσιτσιπά λόγω... οδηγιών από τον πατέρα του την ώρα του αγώνα

Η Λότι και η Κέιτ έχουν πατέρα τον Πίτερ Μος, που χώρισε με τη μητέρα της Κέιτ, όταν ήταν 13 ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr