Το “Cook Beef” βουτάει στα βαθιά με συνταγές για χωρισμό!

Το “Cook Beef” βουτάει στα βαθιά με συνταγές για χωρισμό!

Τώρα που έσφιξαν για τα καλά οι ζέστες, τα πέντε αγόρια της αγαπημένης μας μαγειρικής εκπομπής στο Star  Chanel, μπαίνουν σε πραγματικά δύσκολα θέματα και αναρωτιούνται πως ανακοινώνεις τον χωρισμό κατά τη διάρκεια ενός δείπνου και αν πρέπει να σερβίρεις σκορδαλιά ή κόλλυβα!

pentesh
Ενας χωρισμός είναι πάντα δύσκολη υπόθεση, και όταν αποφασίζεις να τον ανακοινώσεις σε ένα δείπνο χρειάζονται ειδικοί χειρισμοί και πιάτα που μιλάνε από μόνα τους! Για αυτό, τo Σάββατο 10 Ιουλίου στις 18:20 στο “Cook Beef”, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, προτείνουν ωραίες -και κατάλληλες- συνταγές, ιδέες, και tips και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες! Ειδικά για την περίσταση, οι αγαπημένοι μας chefs μάς παρουσιάζουν πιάτα, που αν και πεντανόστιμα, στέλνουν τα δικά τους «μηνύματα».

Προτείνουν λοιπόν κατάλληλες συνταγές για το σκηνικό που έχουμε δει πολλές φορές σε ταινίες και μάς αφήνουν να επιλέξουμε ανάμεσα σε πολλές και αναπάντεχες επιλογές που ξεκινούν από σκορδαλιά και φτάνουν μέχρι τα gourmet κόλλυβα. Στο τέλος, ο Σάββας αναλαμβάνει να γλυκάνει την παρέα από τον χωρισμό με φανταστικό μιλφέιγ, πριν κάνουν όλοι μαζί την εξόρμηση τους στη φύση.

COOK_BEEF__4__2


Εξόρμηση στη φύση
Κλείσιμο
Η παρέα πάει παραλία και ήρθε η ώρα να δούμε τι ψάρια πιάνει ο καθένας τους την ώρα που οι γοργόνες βγαίνουν στη στεριά. Μετά από πτώσεις στο νερό και ψάρεμα, αρχίζουν οι μαγειρικές «ψαριές» τους που αποδεικνύονται πολύ επιτυχημένες, όπως για παράδειγμα, το σεβίτσε λαβράκι με κόλιανδρο και φρέσκο κρεμμύδι που φτιάχνουν στην ακτή. Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι του Cook Beef, ο Νίκος με τον Χρήστο ετοιμάζουν ένα λαχταριστόριζότο με σπανάκι. Κι επειδή οι chefs νοιάζονται να κάνουν τη ζωή μας στην κουζίνα πιο εύκολη, τα tips, που παρουσιάζουν, δεν μας τα έχει πει κανείς, ενώ θα έπρεπε.

Cook Beef backstage-kano


Πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να μαγειρέψεις δύο διαφορετικά πιάτα;
Σε αυτό το beef ο χρόνος δεν θα είναι αρκετός. Μάνος εναντίον Χρήστου, με ελάχιστο χρόνο (μόνο 10 λεπτά) για δύο πιάτα. Κανονικός αγώνας δρόμου δηλαδή. Ποιος από τους chefs θα καταφέρει να σπάσει το φράγμα του χρόνου και να αναδειχθεί νικητής;

Δείτε το trailer της 14ης εκπομπής
 
COOK BEEF - trailer Σάββατο 10.7.2021
 

Οπως πάντα, τα απαραίτητα υλικά της συνταγής του “Cook Beef” είναι απλά και σε γενναιόδωρες δόσεις:  τρέλα, χιούμορ, κέφι και άφθονο καλό φαγητό! Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Μάνος Σαρρής και ο δάσκαλος Νίκος Θωμάς, μας θυμίζουν πως οι ωραίες παρέες δεν γράφουν μόνο ιστορία αλλά ψήνουν, τηγανίζουν, βράζουν, δοκιμάζουν και προτείνουν εύκολες, οικονομικές και γρήγορες συνταγές για κάθε περίπτωση, που θα ενθουσιάσουν!

Cook Beef backstage-fishing
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης