Η Αγγελική Νικολούλη στο Mega, η Τάνια Τρύπη στην ΕΡΤ και ο «Γιάννος» θα χορέψει;

Οι γυναίκες συνεχίζουν να κυριαρχούν στο μεταγραφικό τοπίο με τις ανακοινώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη σε χρόνο ρεκόρ

Είναι δύναμη οι γυναίκες στην τηλεόραση. Και μάλιστα όχι μόνο σε α’ ρόλους αλλά και σε αυτούς των συνεργατών. Αν μιλήσεις με στελέχη, το πρώτο που θα σου πουν είναι, «άντρες δεν υπάρχουν πολλοί στην τηλεόραση για συνεργάτες, πες μου αν ξέρεις κανέναν».

Κάπως έτσι η κουβέντα σήμερα θα στραφεί στις κυρίες. Μία κορυφαία δημοσιογράφος, μία Κυρία στον χώρο μας, η Αγγελική Νικολούλη ανήκει από σήμερα κι επίσημα στο Mega. Η Μις Μπαρπλ όπως την αποκαλούν τα τελευταία χρόνια βολιδοσκοπήθηκε πάρα πολλές φορές και από πολλά κανάλια. Όμως για δικούς της λόγους επέλεγε πάντα να μένει στον Alpha και να παρουσιάζει εκεί την εκπομπή της «Φως στο τούνελ». Φέτος, η κατάσταση άλλαξε και η Αγγελική μαζί με την ομάδα της «τα μάζεψαν τα πράγματα κι έφυγαν απ’ το σπίτι». Κάτι παραπάνω θα ξέρει εκείνη. Από Σεπτέμβρη λοιπόν θα την βλέπουμε στο Mega το καλό.

Στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην τρίτη μίνι σειρά του Μανούσου Μανουσάκη με τίτλο «Κρίσιμες στιγμές» βασισμένο στο έργο της Γαλάτειας Καζαντζάκη κλείδωσε το πρωταγωνιστικό δίδυμο Τάνια Τρύπη και Άκης Σακελλαρίου. Ωραία επιλογή έκανε ο μαέστρος. Ηδη μάλιστα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Βαρδιανού στα Σπόρκα» ενώ και η δεύτερη «Ποίος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη ξεκίνησε γυρίσματα με εντατικούς ρυθμούς.



Τούτες οι πιρουέτες ηρεμία δεν έχουν. Στο «Dancing with the Stars» δοκιμάζεται και δέχεται πρόταση τόσος κόσμος που δύσκολα πιστεύεις ότι πρόκειται για τάλεντ σόου και όχι για καθημερινή σειρά εποχής. Μαθαίνω λοιπόν πως ο αγαπημένος Γιάννος των «Αγριων Μελισσών» γνωστός ως Ιωάννης Αθανασόπουλος και ο έρωτας αλήτης Σταύρος Βαρθαλίτης δέχθηκαν κρούση για συμμετοχή. «Εσύ αποφασίζεις», όπως λέγαμε και παλιά αν και στην πρώτη περίπτωση μάλλον ο κύβος ερρίφθη…



Η Δούκισσα Νομικού αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ με ένα τρυφερό και διακριτικό ποστ στον λογαριασμό της στο Instagram. Δίχως φασαρία και τυμπανοκρουσίες, δίχως υπαινιγμούς, δίχως το παραμικρό αρνητικό ψιχουλάκι. Γιατί η Δούκισσα δεν είναι μόνο όμορφη ως εικόνα αλλά και ως ψυχή. Και γιατί δύο φορές την συνάντησα στη ζωή μου και τις δύο έξω από γραφεία που επρόκειτο να κλείσω συμφωνία. Το γούρι μου…



Η Στέλλα Ψαρουδάκη θα υποδυθεί την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης) και ο Δημήτρης Τσίκλης τον γιο του. Ο Λευτέρης Χαρίτος ξέρει να επιλέγει εξαιρετικούς νέους ηθοποιούς για τις «Αγριες Μέλισσες» και συνεχίζει να το κάνει. Πόσο σπουδαίος, Λευτέρη, αγαπημένε μου.



Και κάπως έτσι φτάνει η ώρα να φτιάξει αποσκευές η στήλη για να περάσει κάποιες ημέρες σε παραθαλάσσια ήσυχα μέρη. Επιστροφή στα τέλη του Αυγούστου ανανεωμένες, με ειδήσεις, με σχόλια και με καλή διάθεση. Μία ευχή. Να είμαστε όλοι καλά.

Καλό καλοκαίρι!




Ειδήσεις σήμερα:

Φολέγανδρος: Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου ο 30χρονος - Πληροφορίες για επιληπτική κρίση ή απόπειρα αυτοκτονίας

Γιάννης Αντετοκούνμπο - «Ύμνοι» δίχως τέλος: «Το πιο τρομακτικό είναι ότι θα γίνεται όλο και καλύτερος»

Σέλμα Μπλερ: Παρά την σκλήρυνση κατά πλάκας, ιππεύει και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr