Οι νέες φήμες που κυκλοφόρησαν και θέλουν τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να έχει υποβληθεί σε μπότοξ έχουν αναστατώσει το Μπάκιγχαμ.
Συγκεκριμένα, ένα προφίλ στο Instagram που ανήκει στον Βρετανό πλαστικό χειρουργό Dr. Munir Somji της κλινικής Medi Spa Clinic ανάρτησε δύο φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον και ισχυρίζεται πως η μία είναι πριν από το baby botox, που της έκανε, ενώ η άλλη μετά. Το baby botox ακολουθεί ακριβώς την ίδια μέθοδο με το κανονικό μπότοξ, όμως το υλικό που προστίθεται είναι σε λιγότερη ποσότητα.
Ο εν λόγω γιατρός είναι διάσημος για τις επεμβάσεις, που έχει αναλάβει, καθώς στο πελατολόγιό του ανήκει ένα μεγάλο πλήθος από celebrities. Μάλιστα, πολύ συχνά αναρτά φωτογραφίες με τις επεμβάσεις, που τους κάνει στο προφίλ του στο Instagram.
Έτσι, λοιπόν, έγινε και με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Ο ίδιος εξήγησε στην λεζάντα της φωτογραφίας, που ανάρτησε πως είναι πολύ καλή πελάτισσά του και τον επισκέπτεται πολύ συχνά για θεραπείες. Οι διαφορές, βέβαια, στις δύο φωτογραφίες της Δούκισσας είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, αφού στην δεύτερη (το «μετά»), οι ρυτίδες στο πρόσωπό της έχουν απαλύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Συγκεκριμένα, έγραψε στην λεζάντα του: «Η Κέιτ μας λατρεύει το baby botox. Κοιτάξτε την μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπό της και την ανύψωση των βλεφάρων. Ασθενείς έρχονται από πολύ μακριά για να με δουν να εφαρμόζω αυτή την μέθοδο».
Φυσικά, το Παλάτι δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ένα τέτοιο «σκάνδαλο», καθώς οι αισθητικές επεμβάσεις απαγορεύονται ρητά στους βασιλικούς κανόνες. Έτσι, εκπρόσωπος του Παλατιού ανέφερε δημόσια πως η είδηση είναι ψευδής και ηΚέιτ Μίντλετον δεν έχει «πειράξει» τίποτα στην εμφάνισή της.
Με την PrimaDonna Aromatic της De’Longhi απολαμβάνουμε το ζεστό ή κρύο ρόφημά μας στο χώρο μας, από τον κόκκο στο φλιτζάνι, όπως ακριβώς θα το κάναμε στα πιο premium café του κόσμου
Σε μια λαμπερή τελετή στα «Sponsorship Awards 2025» η bwin έλαμψε με τα έξι βραβεία που κατέκτησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τον σημαντικό της ρόλο και στον αθλητικό χώρο.