Η Χάιντι Κλουμ και ο Τομ Κάουλιτζ γιορτάζουν δύο χρόνια γάμουκαι με αφορμή την επέτειο τους, το τοπ μόντελ ανάρτησε μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους.
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου δύο φορές. Την πρώτη δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους, τον Φεβρουάριο του 2019 υπό άκρα μυστικότητα και την δεύτερη τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς στο Κάπρι της Ιταλίας.
Οι δυο τους τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται μαζί στο Κάπρι, όπου και επέλεξαν να απολαύσουν τις διακοπές τους. Ήδη μάλιστα, έχουν αναρτήσει πολλά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στο Instagram.
Μάλλον τελικά, η επιλογή τους να περάσουν τις διακοπές τους στην Ιταλία, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, αφού συμπέφτει ακριβώς πάνω στην ημερομηνία της επετείου τους.
Πριν κάποιες ώρες η Χάιντι Κλουμ μοιράστηκε με το κοινό της μία αδημοσίευτη ασπρόμαυρη φωτογραφία του γάμου της, όπου και οι δύο χαμογελούν ευτυχισμένοι, ενώ στην λεζάντα έγραψε: «Χαρούμενη επέτειος αγάπη μου».
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.