Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Σε οικογενειακό κλίμα γιόρτασαν την επιστροφή του Ολυμπιονίκη - Το στιγμιότυπο με τον Λευτέρη Πανταζή

Το ζευγάρι γιόρτασε τη νίκη και την επιστροφή του Ολυμπιονίκη στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή

Μετά την θερμή υποδοχή που δέχτηκε ο Μάριος Καπότσης στο αεροδρόμιο από την αγαπημένη του, Κόνι Μεταξά, σειρά είχε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος φαίνεται να χάρηκε ιδιαίτερα από την επιστροφή του.

Ο διάσημος τραγουδιστής ανάρτησε ένα στιγμιότυπο, όπου ποζάρει δίπλα στον Ολυμπιονίκη πολίστα και κρατάει στα χέρια του το ασημένιο μετάλλιο. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Γράψατε ιστορία».



Λίγες ώρες μετά, ο αδερφός του Ολυμπιονίκη, Γιάννης Καπότσης δημοσίευσε κι εκείνος μία φωτογραφία, που μαρτυρά ότι γιόρτασαν την επιστροφή του σε οικογενειακό κλίμα. Στο στιγμιότυπο, φαίνονται ο ίδιος, ο Μάριος Καπότσης και οι γονείς τους, καθώς και ο Λευτέρης Πανταζής με την Κόνι Μεταξά.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Αναμνήσεις για μια ζωή. Ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ευχαριστώ αδερφέ».




Ειδήσεις σήμερα:

Εκδόσεις Λιβάνη: Πώς ο φημισμένος εκδοτικός οίκος έφτασε στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής

Κορωνοϊός: Κατά 66% αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι μέσα σε ένα μήνα - Σε ποιες περιοχές είναι αυξημένος ο δείκτης θετικότητας

Λούρδη Λεόν - Η κόρη της Μαντόνα ξεσπά: «Δεν είμαι αυτό το ατάλαντο πλουσιοκόριτσο, που της τα έδωσαν όλα έτοιμα όπως νομίζετε»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr