Για την επαγγελματική της πορεία μέχρι σήμερα και την μητρότητα έκανε λόγο η Ελεονώρα Μελέτη.
Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε χωρίς φίλτρα και ωραιοποιήσεις στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για το τι συμβαίνει στον χώρο της τηλεόρασης, αναφέροντας πως ελπίζει κάποια στιγμή μερικοί άνθρωποι να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο στον κόσμο.
Για τους συνεργάτες της, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Μου αρέσει να παίζω καθαρά, αληθινά με τους συνεργάτες μου, μπορούν να βγουν και να το επιβεβαιώσουν. Τους αγαπώ, τους φροντίζω και τους σέβομαι πολύ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η τηλεόραση είναι σημαντικό σπορ και πολύ σκληρός χώρος».
Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στα «παρασκήνια» του χώρου. «Γίνονται τα ακατάληπτα πίσω από τις κάμερες και το ξέρουν όλοι. Κάποια στιγμή εύχομαι να ξεβρακωθούν, κυριολεκτικά κι όπως το λέω, πρόσωπα της τηλεόρασης. Να αποκαλυφθεί το πραγματικό τους πρόσωπο στον κόσμο. Αν και πιστεύω ότι ο κόσμος είναι γάτα, αντιλαμβάνεται. Μπορεί να αργεί, αλλά καταλαβαίνει», είπε, ενώ πρόσθεσε επίσης:«Υπάρχει τοξικός ανταγωνισμός, δεν είναι καλός. Όπου υπάρχει η πίεση και το άγχος της δουλειάς, η τοξικότητα είναι πολύ εύκολο να ξεφυτρώσει παντού. Το θέμα είναι αν γράφονται λάθη, να έχει την δυνατότητα να το διαχειριστείς με το λιγότερο δυνατό κόστος και για σένα και για τους ανθρώπους σου. Εκεί έχω καταλήξει».
Σχετικά με το θέμα της μητρότητας, η Ελεονώρα Μελέτηεξήγησε πως πέρασε κάποιες δυσκολίες μετά την γέννα: «Πήγα σε ειδικό, είχα το διπολικό συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας και της απόλυτης αμηχανίας ως προς τον εαυτό μου. Δεν ήξερα ποια είμαι. Πράγματα που ίσως αγαπούσα, δεν τα ήθελα πια. Όλο αυτό το πράγματα έχει και γκρίζες ζώνες κι αυτές τις γκρίζες ζώνες δεν μας τις λένε εύκολα σαν να μην πρέπει να αποδομηθεί η ιερότητα και η τελειότητα της μητρότητας. Δεν την προσβάλλει κανείς αν βγει και πει ότι είναι φυσιολογικό για μια γυναίκα, χωρίς να έχει επιλόχειο, να μη νιώθει πολύ στα καλά της, όταν έχει γεννήσει. Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς το παιδί σου, τον άντρα σου και την ζωή σου. Είναι απλώς ένα μεταβατικό στάδιο του επιλόχειου ψυχισμού που έχεις το δικαίωμα να νιώθεις όπως γουστάρεις».
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!