Η Λία Ρεμίνι «κατακεραυνώνει» την Λάουρα Πρέπον, επειδή δεν ύψωσε την φωνή της εναντίον της Σαϊεντολογίας

Η ηθοποιός θεωρεί χρέος του καθενός, που εγκαταλείπει την αίρεση, να μιλάει στον κόσμο σχετικά με τις λάθος πρακτικές που χρησιμοποιεί - «Όταν ανακαλύπτει κανείς ότι κάποια πράγματα δεν ήταν βοηθητικά, αλλά τον έβλαψαν και ίσως κατέστρεψαν την ζωή του, δεν είναι χρέος του να το πει;»

H Λία Ρεμίνι επιτέθηκε στην Λάουρα Πρέπον για την απόφασή της να παραμείνει σιωπηλή, αφού εγκατέλειψε την Σαϊεντολογία.

Η ηθοποιός της σειράς Orange is the new Black ανακοίνωσε πρόσφατα πως εδώ και περίπου πέντε χρόνια δεν ασχολείται πια με την Σαϊεντολογία. Όμως, μετά την ανακοίνωση, αποφάσισε να μην κάνει καμία δήλωση σχετικά με την εμπειρία της με την εν λόγω αίρεση.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Λία Ρεμίνι της έχει εναντιωθεί. Η ίδια ήταν μεγάλη υπέρμαχος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, όμως από την στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει, έγινε ο μεγαλύτερος εχθρός της.



«Θεωρώ ότι οι άνθρωποι με απήχηση, έχουν την ευθύνη να μιλάνε για αυτά τα πράγματα. Μπορεί να νομίζουν πως απλά συνεχίζουν τις ζωές τους, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κάτι, όμως αυτό είναι λάθος. Δεν σέβομαι μία τέτοια τακτική. Κάποιοι άνθρωποι, όπως η Λάουρα, ξεχνούν ότι αυτή είναι η ευθύνη τους. Έχουν φωνή, όμως δεν την χρησιμοποιούν», δήλωσε στο Daily Beast Live η Λία Ρεμίνι.

Στην συνέχεια, εξήγησε πως όταν ήταν μέλος αυτής της «οικογένειας», η ίδια προωθούσε συνεχώς αυτόν τον τρόπο ζωής και αυτές τις αξίες. Όμως, όταν έφυγε από αυτό, θεώρησε χρέος της να μιλήσει και να εξηγήσει στον κόσμο πού ήταν το λάθος.



«Όταν μπαίνει κανείς στην Σαϊεντολογία, το θεωρεί χρέος του να κάνει την "δουλειά". Όταν λοιπόν, ανακαλύπτει ότι κάποια πράγματα όχι μόνο δεν ήταν βοηθητικά, αλλά αντιθέτως τους έβλαψαν και ίσως κατέστρεψαν τις ζωές τους, δεν είναι χρέος τους να το πουν;», τόνισε.

Στο παρελθόν, η Λία Ρεμίνι έχει εναντιωθεί σε πολλούς celebrities, που είναι ακόμα στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας, καθώς θεωρεί ότι προωθούν λάθος πρότυπα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Τομ Κρουζ, για τον οποίο έχει δηλώσει πολλές φορές ότι τον θεωρεί «διαβολικό».




Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις, οι φόβοι της Ιωάννας για το αύριο και η απάθεια της κατηγορούμενης

Αφορολόγητες γονικές παροχές από σήμερα: Τα SOS για όσους ξεκινούν μεταβιβάσεις ακινήτων - χρημάτων

Εμβόλιο της γρίπης: Ξεκινάει σήμερα η συνταγογράφηση - Ποιοι πρέπει να το κάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr