Η Κάρμεν Ρουγγέρη θυμάται το πιο έντονο περιστατικό από τα γυρίσματα της σειράς «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη θυμάται το πιο έντονο περιστατικό από τα γυρίσματα της σειράς «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της Κικίτσας, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα περιστατικό, που την έκανε να θέλει να φύγει από το σετ

rouggeri
Η σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα» αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ του κοινού από όσα έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση.

Με αφορμή την συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Κάρμεν Ρουγγέρη ή αλλιώς η Κικίτσα -όπως την αγάπησε το κοινό της- αναφέρθηκε στις εποχές, που συμμετείχε στο σίριαλ .

«Για εμένα, ήταν ένας σταθμός στην καριέρα μου αυτή η σειρά. Βρήκα πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι είχε να κάνει με τη νεολαία. Ήταν ένα από τα σενάρια που τα διάλεξα και μου βγήκε σε καλό. Περίμενα την επιτυχία της σειράς, γιατί απευθυνόταν σε νεολαία και τα παιδιά που έπαιζαν, κέρδισαν το κοινό τους. Η Ντίνα Παντελέων, που έγραψε την σειρά, τα ζούσε μέσα στο σπίτι της τα προβλήματα της νεολαίας», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cerctt3408ux-st)


Κλείσιμο
Όσον αφορά στον ρόλο της, η Κάρμεν Ρουγγέρη εξηγεί πως την αγάπησε πραγματικά την Κικίτσα. «Είναι ένας ρόλος που λάτρεψα. Δεν δυσκολεύτηκα, μου πήγαινε πολύ αυτό που έκανα. Στην προσωπική μου ζωή, δεν επεμβαίνω τόσο, αλλά τον χάρηκα πολύ αυτόν τον ρόλο. Δεν είχα καταλάβει ότι θα κάνει τέτοια επιτυχία. Έχει τύχει ως Κικίτσα να περπατάω στο πάρκο και τέσσερα αγοράκια με αγκάλιασαν και μου είπαν ότι θα ήθελαν να έχουν μια γιαγιά σαν κι εμένα. Η Κικίτσα ενδιαφερόταν πάρα πολύ, αλλά έχωνε την μύτη της παντού».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε ένα από τα περιστατικά, που θυμάται χαρακτηριστικά από τα γυρίσματα της σειράς. «Είμαι φανατική αντικαπνίστρια και είχα δηλώσει από την αρχή πως αν κάπνιζαν σαν ρόλοι, θα το σχολίαζα. Σε ένα επεισόδιο, έπρεπε να καπνίσει κι η Κικίτσα. Τους είπα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα το κάνω και έγινε μεγάλη φασαρία. Επέμεναν και τους είπα ότι φεύγω από το σίριαλ. Και τότε, μου είπαν: "Εντάξει κυρία Ρουγγέρη, ελάτε πίσω, δεν θα καπνίσετε". Γενικά, πήγαινα πολύ χαρούμενη στο γύρισμα, είχαμε πολύ ωραίο κλίμα. Αγαπούσα πολύ όλους τους συναδέλφους, ιδιαίτερα τον Σάκη Μπουλά και την Αριέττα Μουτούση. Γίναμε πολύ φίλες μετά. Κάθε χρόνο που παίζει η σειρά κάνει νούμερα. Με βοήθησε το Δέκα Λεπτά Κήρυγμα, μου ανέβασε λίγο το κασέ, κάθε χρόνο έπαιρνα και καλύτερα χρήματα».





Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: «Έκαψαν» την Έφη οι καταθέσεις των μαρτύρων - Όσα έγιναν εχθές στη δίκη

H Adele προαναγγέλλει την κυκλοφορία νέου τραγουδιού - Βίντεο

Τσάρλι Σιν: Δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης