Μπάκιγχαμ: «Ο πρίγκιπας Άντριου ας μείνει καλύτερα στην κρυψώνα του» - Η βασιλική οικογένεια του δείχνει την... έξοδο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Μπάκιγχαμ το σκάνδαλο του πρίγκιπα Άντριου - Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση - «Είναι απειλή για την φήμη της οικογένειας»

«Ο πρίγκιπας Άντριου ας μείνει καλύτερα στην κρυψώνα του», δηλώνει η βασιλική οικογένεια.

Πηγές από το βασιλικό περιβάλλον αναφέρουν στην Page Six, πως τα μέλη της οικογένειας είναι πολύ απογοητευμένα από όσα έχουν αποκαλυφθεί γύρω από το πρόσωπο του Δούκα του Γιορκ.

Να σημειωθεί πως ο πρίγκιπας Άντριου κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από την Τζιούφρι, όταν εκείνη ήταν ακόμα 17 ετών. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνείται τους ισχυρισμούς της, τα αποδεικτικά στοιχεία είναι εναντίον του.



«Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η βασιλική οικογένεια δεν θα το επιτρέψει ποτέ. Πριν λίγο καιρό, τα αδέρφια του, ο πρίγκιπας Κάρολος, η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Έντουαρντ συναντήθηκαν και συμφώνησαν πως δεν έχει θέση στην οικογένεια», δήλωσε πηγή από το βασιλικό περιβάλλον στην βρετανική Sun.



Βέβαια, δεν είναι μόνο τα αδέρφια του, που έχουν τις αμφιβολίες τους, καθώς και ο ανιψιός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι κάθετος και υποστηρίζει πως δεν πρέπει να επιστρέψει στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν είναι μεγάλος θαυμαστής του θείου του, Άντριου. Θεωρεί πως είναι απειλή για την φήμη της οικογένειας», δήλωσε άλλη πηγή στην Page Six.


Προς το παρόν, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με τον γιο της. Η στάση της μέχρι στιγμής αποδεικνύει βέβαια, πως στέκεται στο πλευρό του, αφού τον βοηθάει να «κρυφτεί» από τις Αρχές και την Δικαιοσύνη, ενώ ήταν εκείνη που πλήρωσε τα δικαστικά του έξοδα.




Ειδήσεις σήμερα

Σεμπάστιαν Κουρτς: Η νέα πτώση του «παιδιού-θαύματος» της αυστριακής πολιτικής

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Εφιάλτης στη Βόρεια Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια, ισοπεδωμένοι δρόμοι, μεγάλες καταστροφές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr