HΜέγκαν Φοξ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν είναι πλέον, και επίσημα... χωρισμένοι.
Η διάσημη ηθοποιός είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της ήδη από τον Νοέμβριο του 2020, μετά από 10 χρόνια γάμου, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του People, το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε μόλις πρόσφατα. Οι δυο τους μοιράζονται την επιμέλεια των τριών παιδιών του, Νόα, Μπόντι και Τζέρνεϊ.
Στο μεταξύ και οι δύο έχουν προχωρήσει στις ζωές τους. Η καλλονή ηθοποιός εδώ και περίπου έναν χρόνο ζει τον έρωτα με την «δίδυμη φλόγα» της -όπως τον αποκαλεί- Μασίν Γκαν Κέλι.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»