Για τη νέα του θεατρική δουλειά μίλησε στο Happy Day οΦίλιππος Σοφιανός, ενώ ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι δεν έχει σχέση με τηνΤέτα Καμπουρέλη.
«Τέλος με την Τέτα! Τέτα τέλος! Δεν έχουμε σχέση. Βρίσκουν μια φωτογραφία και λένε τι κάνουν αυτοί οι δύο; Τι κάνουν αυτοί οι δύο ρε παιδιά; Είναι δυνατόν τώρα σε αυτές τις ηλικίες; Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι» ανέφερε ο Φίλιππος Σοφιανός δίνοντας ένα τέλος στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.
Ακόμα, ο Φίλιππος Σοφιανός εξομολογήθηκε: «Είμαι ένα σκυλί που δουλεύει 14 ώρες τη μέρα. Είναι μία μεγάλη ανακούφιση να έχω την Τέτα Καμπουρέλη να οργανώνει όλη αυτή την παραγωγή. Σαν επαγγελματίας ηθοποιός, το θεάτρο ήταν ο βιοπορισμός μου και ζήσαμε πολύ σκληρά και στενάχωρα με το επίδομα των 534 ευρώ. Όλοι δανειστήκαμε χρήματα».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV