Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Πέθανε ο πατέρας μου, τελείωσα το γύρισμα και μετά πήγα στην κηδεία»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Πέθανε ο πατέρας μου, τελείωσα το γύρισμα και μετά πήγα στην κηδεία»

Για την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής, τις αμοιβές που λάμβανε και την ψυχολογία πριν από κάθε του παράσταση μίλησε ο γνωστός ηθοποιός

antonopoulos
Για τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος κι αναφέρθηκε στις αμοιβές που λάμβανε τότε ένας ηθοποιός.

Όπως εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, αν και δεν αγάπησε ποτέ τα χρήματα, ο ίδιος στο παρελθόν ήταν ένας από τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς.

«Δεν αγάπησα ποτέ τα χρήματα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενδιαφέρουν. Τις χρυσές εποχές ναι είχα πάρει και 5.000 ευρώ για το καθε επεισόδιο, αλλά όχι και 15.000», ανέφερε.

Στην συνέχεια, μίλησε για τις σχέσεις του με τις γυναίκες και την συγκατοίκηση. Όπως δήλωσε, ο ίδιος είναι πολύ τακτικός και αυτό θέλει κι από τον-ην συγκάτοικό του. «Δεν με έχει δυσκολέψει συγκάτοικος, γιατί τους διαλέγω να έχουν κάποια προσόντα. Θα με δυσκόλευε αν μία γυναίκα δεν ήταν τακτική, δεν μπορώ, θέλω τάξη», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfa0q78mdk8p-st)
Κλείσιμο


Τέλος, για την εμπειρία του στον χώρο της υποκριτικής και την ψυχολογία του σε μία νέα δουλειά, είπε: «Νιώθω πολύ τυχερός που έχω μία συνεχόμενη θεατρική και τηλεοπτική παρουσία. Μου έχουν τύχει άσχημα συμβάντα. Πέθανε ο πατέρας μου και είχα γύρισμα, τελείωσε και πήγα στην κηδεία, το ίδιο και με την μητέρα μου. Έχω άγχος για κάθε παράσταση, όχι μόνο για μία νέα. Έχω τρακ, τρέμω, στο πρώτο γύρισμα είμαι με ηρεμιστικό. Δεν έχω γούρι, πίνω έναν καφέ, παίρνω τρεις βαθιές ανάσες και βγαίνω».





Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν η μητέρα και ο φίλος της για την εγκατάλειψη τριών παιδιών σε διαμέρισμά μαζί με το πτώμα του αδελφού τους

Η τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα πριν σκοτωθεί: Τι λέει ο ηλεκτρολόγος που την κράτησε αιμόφυρτη στα χέρια του

GNTM 4: Το «όνειρο» της Άννας έγινε... εφιάλτης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης