Η Τάνια Τρύπη ξεκαθαρίζει: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου, δεν μετάνιωσα»

Η Τάνια Τρύπη ξεκαθαρίζει: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου, δεν μετάνιωσα»

Η ηθοποιός εξήγησε τι εννοούσε με την δήλωσή της, που συζητήθηκε - «Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, δεν θα έκανα παιδί», είχε δηλώσει

tripi
Η Τάνια Τρύπη μίλησε σχετικά με την μητρότητα και αναφέρθηκε σε μία πρόσφατη δήλωσή της για την κόρη της, η οποία συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων τόνισε ότι ποτέ δεν μετάνιωσε που έκανε παιδί, όπως φημολογείται.

«Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου. Αυτό σημαίνει ότι ήμουν έτοιμη και δυνατή να τα μεγαλώσω και μόνη μου. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο όμως, δεν θα έκανα παιδί, γιατί διανύουμε μία περίοδο που όλα τα πράγματα οδηγούν στην ερώτηση: "Σε τι κόσμο θα φέρεις τα παιδιά σου;"», εξηγεί η Τάνια Τρύπη σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf9zodeqh89t-st)


Κλείσιμο
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της, Τζένη Καζάκου και στις συγκρίσεις με την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη. «Ακόμα συγκρίνουν την κόρη μου με την γιαγιά της; Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του πορεία. Τώρα ότι αυτό το κοριτσάκι έχει γονείς εμάς και παππούδες αυτούς που έχει, δεν σημαίνει κάτι. Για εκείνη είναι οι παππούδες και οι γονείς της. Έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο και ήταν λογικό να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο», εξηγεί.

Τέλος, για την απόφαση της κόρης της να ασχοληθεί με την υποκριτική αναφέρει: «Έχουμε περάσει και τις φτώχρες μας, έχουμε περάσει και τις εποχές που ήμασταν πιο καλά και η κόρη μου ξέρει ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα».




Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν η μητέρα και ο φίλος της για την εγκατάλειψη τριών παιδιών σε διαμέρισμά μαζί με το πτώμα του αδελφού τους

Η τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα πριν σκοτωθεί: Τι λέει ο ηλεκτρολόγος που την κράτησε αιμόφυρτη στα χέρια του

GNTM 4: Το «όνειρο» της Άννας έγινε... εφιάλτης - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης