«Η υιοθεσία είχε πολλές δυσκολίες, αλλά τις ξεπέρασα» λέει η Βίκυ Βολιώτη

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται στην κορούλα της, την οποία υιοθέτησε από την Αιθιοπία

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε σήμερα (4/11) στην εκπομπή «Ελένη» για την μεγάλη αγάπη της, την 7χρονη κόρη της, την οποία υιοθέτησε πριν λίγο καιρό από την Αιθιοπία. Η καλλιτέχνης διανύει ίσως την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και λατρεύει το παιδί της.

«Δεν είχα ποτέ τον διακαή πόθο να κυοφορήσω, παρόλο που μεγαλώνουμε με την πεποίθηση ότι πρέπει να διαιωνίσουμε το δικό μας DNA. Η διαδικασία της υιοθεσίας είχε πολλές δυσκολίες, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις ξεπεράσω για την κόρη μου»  υποστήριξε.


.




Έπειτα, αναφέρθηκε στα άσχημα σχόλια και τις κακές συμπεριφορές που μπορεί να δεχθεί η κορούλα της, λόγω του τόπου καταγωγής της: «Γνωρίζουμε ότι η κόρη μας μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες λόγω της καταγωγής της και την προετοιμάζουμε ανάλογα. Τα παιδιά πλέον υφίστανται bullying για πολλούς και διαφορετικούς λογούς. Η κόρη μας αντιμετωπίζει και μόνη της απρεπή σχόλια, που αφορούν την καταγωγή της. Είναι δυνατό παιδί».

Παράλληλα, η Βίκυ Βολιώτη προέτρεψε όσους αδυνατούν να κάνουν παιδί, αλλά επιθυμούν να αποκτήσουν, να σκεφτούν σοβαρά την υιοθεσία: «Εάν κάποιος δεν μπορεί να κάνει παιδιά, δεν υπάρχει ωραιότερη απόφαση από το να υιοθετήσει. Είναι δικό σου παιδί».




Ειδήσεις σήμερα:

«Πράσινο φως» από τις βρετανικές αρχές για το χάπι της Merck κατά του κορωνοϊού

100 επιπλέον περιπολικά τη νύχτα στους δρόμους της Αττικής

Ερευνα για την καταγγελία βιασμού καθηγήτριας από προϊστάμενό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr