«Οι φίλοι με βοήθησαν να μην καβαλήσω το καλάμι» λέει ο Βασίλης Κούκουρας

«Οι φίλοι με βοήθησαν να μην καβαλήσω το καλάμι» λέει ο Βασίλης Κούκουρας

Ο ηθοποιός μιλάει για την επαγγελματική του καριέρα, τη σειρά «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα», όπου πρωταγωνιστεί, ενώ αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα του

Καταγραφη
Ο Βασίλης Κούκουρας, ο οποίος έγινε αρχικά γνωστός ως «Μάνθος» μέσα από την αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», έκατσε σήμερα (19/11) στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη.

Ερωτηθείς πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, εξήγησε: «Με πήγαινε θέατρο ο πατέρας μου. Ήμουν ένα συνεσταλμένο παιδί και ήθελα να εκφραστώ, να βγάλω κάτι από μέσα μου για να αποδείξω ότι έχω να δώσω βαθιά πράγματα».

Έπειτα, αναφέρθηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Όταν ήρθε η επιτυχία του «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήμουν σχεδόν 40 χρονών. Δεν ήμουν και τόσο μικρός. Οι φίλοι με βοήθησαν να μην ξεφύγω και να μην καβαλήσω το καλάμι. Αν ξεφύγεις, δεν έχει γυρισμό».

Σχετικά με το αν έχει αλλάξει από τότε, υποστήριξε: «Δεν έχω αλλάξει, αλλά έχω λειάνει και έχω πολεμήσει τον εγωισμό. Ακόμα νικιέμαι από αυτόν τον «δράκο», αλλά κάποιες φορές τον γλεντάω. Σε αυτό με έχει βοηθήσει και η δουλειά, γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να βγω πάνω από τον συνάδελφο».

«Έχω περάσει πολλές σκοτεινές φάσεις. Βγήκα από αυτό λόγω των φίλων μου και επειδή πιστεύω ότι με βοηθάει και ο Θεός. Πιστεύω στον Θεό» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cftsrauaqs4h-st)


Φυσικά, ο Βασίλης Κούκουρας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σειρά του MEGA όπου πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλη από τους «Συμπέθερους απ'τα Τίρανα». Εκεί, τον θαυμάζουμε ως «Τόλη Κακαλιούρα».

«Στα γυρίσματα γελάμε πολύ. Είναι καλή η ατμόσφαιρα στο σίριαλ. Περνάω καλά. Είναι η ενέργεια, η χημεία. Περνάμε ωραία, γελάμε αλλά κάνουμε και δουλειά» σημείωσε για το σίριαλ του MEGA και το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των ηθοποιών.

«Και στο θέατρο γελάμε. Αν και κανονικά δεν πρέπει. Έχει να φύγω από τη σκηνή για να μην γελάσω. Είναι δουλειά, δεν μπορείς να παρασύρεσαι» πρόσθεσε.

Ακόμη, ο Βασίλης Κακούρης αποκάλυψε την ηλικία του, αφήνοντας κάγκελο την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, είπε: «Όταν έπαιζα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήμουν 30 φεύγα, όχι 32, αλλά γύρω στα 40», με την Ελένη Μενεγάκη να «τα χάνει» και να θέλει να μάθει τα μυστικά του, πώς έχει καταφέρει να κρατιέται. σε super φόρμα στα 60 του χρόνια!

«Ρε συ, πες μου τι κάνεις; Ρωτάνε εμένα, μην με ξαναρωτήσετε τίποτα. Βασίλη θα πηγαίνετε! Με συγχωρείς, τι έχεις κάνει Βασίλη μου; Έχεις περάσει στεναχώριες; Έχεις προσέξει τη διατροφή σου; Κοιμάσαι νωρίς; Δεν είχες σκαμπανεβάσματα στο βάρος σουείπε, έκπληκτη, η παρουσιάστρια!

Ειδήσεις σήμερα: 

Διάβημα της Αθήνας στα Τίρανα: Ο Αλβανός πρόεδρος πήγε σε έκθεση για την «γενοκτονία των τσάμηδων»

Τραγικό τροχαίο στην Εγνατία με τουλαχιστον πέντε νεκρούς και έξι τραυματίες

Πανδημία: Μπροστά στο «κύμα» της Covid δύο εκατ. Έλληνες άνω των 60 ετών


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης