Το «MEGA Star» υποδέχεται τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους Alcatrash
Ο Γιώργος Σαμπάνης σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη - Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 16:30, στο MEGA
Το «MEGA Star», η αγαπημένη μουσική εκπομπή, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGAμε την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.
Αυτό το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου, η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται στο «MEGA Star» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους Alcatrash.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει για όλους και για όλα σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Στην παρέα του «MEGA Star» θα βρεθούν και οι Alcatrash, για να ερμηνεύσουν unplugged το νέο τους τραγούδι «Κάπου κάποιος σ’ αγαπάει» και να αποκαλύψουν τα επαγγελματικά τους σχέδια.
Ακόμα, ο Γιώργος Σαμπάνης, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη, μιλάει για τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα του και για την επιστροφή του στις live εμφανίσεις.
Κλείσιμο
Οι αστείες δοκιμασίες συνεχίζονται στο «MEGA Star» και αυτή την εβδομάδα. Οι Alcatrash παίρνουν μέρος σε ένα απολαυστικό challenge με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.
Η κάμερα του «MEGA Star» μπαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» και παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από τη μοναδική βραδιά που έχει ετοιμάσει ο Σταμάτης Σπανουδάκης. Τέλος, παρακολουθούμε το ελληνικό TOP-10 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας