«Πανικός» στο Twitter με τον Κάνιε Γουέστ που ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή με τον Drake και... ξέχασε τα λόγια του

Αφού ολοκλήρωσε το δικό του σετ και έφτασε η στιγμή να ερμηνεύσει το κομμάτι-συνεργασία του με τον Drake, εκείνος ξέχασε τους στίχους

Αντικείμενο συζητήσεων έγινε για άλλη μία φορά ο Κάνιε Γουέστ και παραδόξως, ο λόγος δεν είναι η Κιμ Καρντάσιαν.

Ο ράπερ ανέβηκε χθες στη σκηνή δίπλα στον -επί χρόνια- αντίπαλό του Drake στην κοινή τους συναυλία, που έχει ως στόχο την απελευθέρωση του ισοβίτη, Λάρι Χούβερ. 


Πρόκειται για έναν 70χρονο πλέον, Αμερικανό ηγέτη της συμμορίας του Σικάγο, Gangster Disciples, ο οποίος εκτίει έξι φορές ισόβια κάθειρξη στις φυλακές ADX του Κολοράντο.

Το ντουέτο ξεσήκωσε το κοινό του στο Λος Άντζελες, όμως αφού ο Κάνιε Γουέστ ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως τα «God's Plan», «Girls Want Girls», «Laugh Now Cry Later», έδειχνε να κομπλάρει όταν έφτασε η στιγμή να ερμηνεύσει το Forever, την συνεργασία του δηλαδή με τον Drake.


Για μία στιγμή, ο ράπερ σταμάτησε να τραγουδάει, αφού φαίνεται πως ξέχασε τους στίχους του κομματιού και άφησε το κοινό να συνεχίσει αντί γι' αυτόν.

Όταν έφτασε στο τέλος του σετ, βέβαια, φαίνεται πως θυμήθηκε ξανά τα λόγια του και με ένα «αθώο» χαμόγελο ξεκίνησε να μουρμουράει το κομμάτι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr