OnlyFans: Γυναίκα η νέα CEO της εταιρείας - Ποια είναι τα μεγάλα σχέδιά της για την πλατφόρμα

Ποια είναι η 36χρονη Άμι Γκαν  που παραλαμβάνει τη «σκυταλη» μετά την παραίτηση του Τιμ Στόουκλι

O Τιμ Στόουκλι, ιδρυτής της πλατφόρμας OnlyFans που παρέχει σε πολλούς ερασιτέχνες - και μη - δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου το μέσο να βγάζουν τα προς το ζην διαθέτοντας «ακατάλληλο» υλικό έναντι συνδρομής, παραιτήθηκε από τη θέση του CEO της εταιρείας μετά από πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία την περασμένη Τρίτη, ο Στόουκλι πήρε αυτήν την απόφαση εξαιτίας της επιθυμίας του να επιδιώξει νέους επαγγελματικούς στόχους, και πρόκειται να αντικατασταθεί από μια γυναίκα. Η Αμραπάλι «Άμι» Γκαν, που μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της εταιρείας, θα αναλάβει πλέον τον ρόλο της CEO της εταιρείας που εδρεύει στο Λονδίνο. Ο Στόουκλι θα παραμείνει για μία «μεταβατική περίοδο» ως σύμβουλος στο OnlyFans.

Παρόλο που η πλατφόρμα OnlyFans φιλοξενεί content creators κάθε είδους, και όχι μόνο δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου, η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο brand έχει γίνει συνώνυμο στο μυαλό πολλών με το πορνογραφικό υλικό που ανεβάζουν ελεύθερα οι κάτοχοι των λογαριασμών (και πρωταγωνιστές), έναντι μηνιαίας συνήθως συνδρομής. Τον Αύγουστο, η ανακοίνωση της εταιρείας ότι σχεδιάζει να απαγορεύσει την πορνογραφία, στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με τις πολιτικές των τραπεζικών συνεργατών της, είχε προκαλέσει έντονη κατακραυγή από τους δημιουργούν που «έχτισαν» το όνομα της πλατφόρμας. Μία εβδομάδα αργότερα, το site υπαναχώρησε, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να βάλει στοπ στο ερωτικό περιεχόμενο αφού «εξασφάλισε τις αναγκαίες εγγυήσεις» για την υποστήριξη του συνόλου της κοινότητάς του.



Η 36χρονη Γκαν μπήκε στο team του OnlyFans πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Πριν, κατείχε το πόστο της αντιπροέδρου Μάρκετινγκ του Cannabis Cafe του Δυτικού Χόλιγουντ, συνεισφέροντας καίρια στο λανσάρισμα και το rebranding του πρώτου εστιατορίου κάνναβης στις ΗΠΑ. Η Γκαν είχε εργαστεί επίσης στην Quest Nutrition, μια εταιρεία που φτιάχνει μπάρες πρωτεϊνης, ως υπεύθυνη του Τμήματος Επικοινωνίας και για την Red Bull Media House, εξασκώντας αντίστοιχα καθήκοντα. Σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, είναι πτυχιούχος του Cal State L.A. με ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις και την Οργανωτική επικοινωνία.

«Η Άμι τρέφει μεγάλο πάθος για την επιχειρηματική εξέλιξη του OnlyFans. Παραδίδω την σκυτάλη σε μια φίλη και συνάδελφο που έχει το όραμα και την επιθυμία να βοηθήσει την εταιρεία να αξιοποιήσει το έπακρο τις τρομερές της δυνατότητες. Το OnlyFans είναι ακόμα μία καινούργια εταιρεία και η Άμι φέρνει φρέσκια ενέργεια», ανέφερε ο Στόουκλι στη δήλωσή του.



Η Γκαν με τη σειρά της εξέφρασε την περηφάνια της για να τον νέο ρόλο που της ανατέθηκε. «Ανυπομονώ να συνεχίσω τη στενή μου συνεργασία με την κοινότητα των δημιουργών, βοηθώντας τους να έχουν τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο και το κέρδος από το περιεχόμενό τους. Θα είμαι επικεφαλής μιας εξαιρετικά ταλαντούχας ομάδας στο OnlyFans που παραδίδει μια μοναδική εμπειρία για τους δημιουργούς και τους φαν. Συνδυάζοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία με το δημιουργικό μας κεφάλαιο, είμαστε αποφασισμένοι να δίνουμε η πιο ασφαλής πλατφόρμα social media στον κόσμο», ανέφερε η Γκαν.

Από την ίδρυσή του το 2016, το OnlyFans ισχυρίζεται ότι έχει καταβάλει πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε δημιουργούς μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δημοσιεύσει η πλατφόρμα, έχει 180 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και πάνω από 2 εκατομμύρια δημιουργούς παγκοσμίως.




Ειδήσεις σήμερα:

«Σας αγαπώ»: Το μήνυμα που έσωσε την 19χρονη που βρέθηκε γυμνή στο υπόγειο του απαγωγέα της στη Γιούτα

Λογομάχησαν, έβγαλαν όπλα κι άρχισαν να πυροβολούν σε καφενείο στο Ηράκλειο

Το Ελεγκτικό Συνέδριο δίνει το «πράσινο φως» για το καζίνο στο Ελληνικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr