Απεβίωσε ο πατέρας του σκηνοθέτη των «Άγριων Μελισσών»
Δύσκολες ώρες περνά ο Λευτέρης Χαρίτος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του μπαμπάς, Δημήτρης Χαρίτος. Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος την Παρασκευή 7/1 με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του εκλιπών, όπου φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του, και ενημέρωσε για την κηδεία.
Η κηδεία του Δημήτρη Χαρίτου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, στη 13:30, στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.
Σήμερα το πρωί έφυγε ο πατέρας μας Δημήτρης Χαρίτος πλήρης ημερών.
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 10/1, ώρα 13:30...
«Σήμερα το πρωί έφυγε ο πατέρας μας, Δημήτρης Χαρίτος, πλήρης ημερών. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 10/1, ώρα 13:30 στο Ά Κοιμητήριο Αθηνών. Δεν υπάρχουν περιορισμοί λόγω Covid. Για την προσέλευση απαιτείται μόνο η χρήση μάσκας. Αντί στεφάνων για τον πατέρα μας, Δημήτρη Χαρίτο, τα χρήματα θα παρακαλούσαμε να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου. (Τηλέφωνο επικοινωνίας της Κιβωτού 2105141935)» σημειώνει στη λεζάντα του post του ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του ΑNT1 «Άγριες Μέλισσες».
Εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του έσπευσαν να του συλληπηθούν, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.