Euphoria: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς κατέρριψε ρεκόρ τηλεθέασης

Euphoria: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς κατέρριψε ρεκόρ τηλεθέασης

Η σειρά πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ ο πιλότος της δεύτερης σεζόν κατέρριψε όλα τα ρεκόρ.

Euphoria
Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς Euphoria που ήταν διαθέσιμο στο HBO Max από το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατέρριψε το ρεκόρ τηλεθέασης της πλατφόρμας από την έναρξη λειτουργίας της, τον Μάιο του 2021.

Η σειρά, με πρωταγωνιστές τους Zendaya, Χάντερ Σέιφερ και Αλέξα Ντέμι, έκανε πρεμιέρα με 2,4 εκατομμύρια θεατές, δηλαδή είχε εννέα φορές υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης από το επεισόδιο 1 του πρώτου κύκλου που προβλήθηκε τον Ιούνιο του 2019.

Σύμφωνα με ορισμένα tweets, η εφαρμογή HBO Max παρουσίασε προβλήματα, όταν το νέο επεισόδιο έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα. Με τη δεύτερη σεζόν να απέχει χρονικά πάνω από δύο χρόνια από την πρώτη, οι θαυμαστές είδαν ξανά τα οκτώ επεισόδια.

EUPHORIA | SEASON 2 OFFICIAL TRAILER | HBO


Το Euphoria ακολουθεί μια 17χρονη με το όνομα Rue Bennett (Zendaya), η οποία έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία της σε κέντρο αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά και προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Η ζωή της αλλάζει δραματικά όταν συναντάει την Jules Vaughn (Σέιφερ), μια κοπέλα που μετακόμισε πρόσφατα στην πόλη μετά το διαζύγιο των γονιών της και προσπαθεί όπως και η Rue, να ισορροπήσει και να αλλάξει το μέλλον της.


Ειδήσεις σήμερα:

Προ των πυλών οι νέες αλλαγές - προϋποθέσεις για την άδεια ειδικού σκοπού, πώς θα χορηγείται

Συγκλονιστικό βίντεο: Πήγε να σκεπάσει με παλτό άστεγο που κοιμόταν στο πεζοδρόμιο κι αυτός... τον λήστεψε!

Βρετανός σκαρφάλωσε στο Ραδιομέγαρο του BBC και κατέστρεφε επί 4 ώρες το άγαλμα ενός παιδόφιλου γλύπτη (Βίντεο)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης