Η «Ολέθρια Σχέση» γίνεται σειρά - Ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές

Το διάσημο φιλμ κυκλοφόρησε το 1987 με πρωταγωνιστές τους Michael Douglas και Glenn Close - Ποιοι αναλαμβάνουν τους ρόλους στην τηλεοπτική σειρά

Η διάσημη ταινία Fatal Attraction (Ολέθρια Σχέση) του 1987 μεταφέρεται σε τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό της streaming υπηρεσίας Paramount+ και πλέον γνωρίζουμε και τους πρωταγωνιστές.

Η ηθοποιός Lizzy Caplan, θα παίξει την Alex, την οποία είχε υποδυθεί στην ταινία η Glenn Close και ο Joshua Jackson παίρνει τη σκυτάλη από τον Michael Douglas, για τον ρόλο του Dan Gallagher.



Στην υπόθεση της αρχικής ταινίας, ο Dan Callagher είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος της Νέας Υόρκης, ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας. Όταν κάποιο Σαββατοκύριακο η γυναίκα του και το παιδί του φεύγουν για διακοπές, θα δημιουργήσει μια σύντομη, εξωσυζυγική σχέση με τη συνάδελφο του Alex. Όταν τελειώνει το “παράνομο” Σαββατοκύριακο, ο Dan πίστευε πως η ιστορία αυτή θα τελειώσει, ωστόσο, η Alex έχει αντίθετη γνώμη: παθαίνει εμμονή μαζί του, τον κυνηγά προσπαθώντας να τον διεκδικήσει και τον απειλεί ότι θα τα πει όλα στην γυναίκα του αν δεν ενδώσει στις προκλήσεις της.



Η Alexandra Cunningham, που δούλεψε στα επιτυχημένα Dirty John και Bates Motel, θα είναι σεναριογράφος, εκτελεστικός παραγωγός και showrunner της σειράς.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας τηλεοπτικής σειράς, καθώς αναμένουμε και το επίσημο trailer.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού - Δύο τραυματίες

Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τα μέτρα: Οι 3 παράγοντες που θα κρίνουν παράταση ή άρση

Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Τι ισχύει για τα Πανεπιστήμια




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr