Αγάπη Παράνομη: Το Τwitter «υποκλίθηκε» στο φινάλε της σειράς

Αγάπη Παράνομη: Το Τwitter «υποκλίθηκε» στο φινάλε της σειράς

Οι τηλεθεατές εντυπωσιάστηκαν με τη σπουδαία ιστορία και τις ερμηνείες των ηθοποιών

ΑΓΑΠΗ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ-ΕΥΓ_-ΞΥΓΚΟΡΟΥ-Μ_-ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ-Ν_-ΨΑΡΡΑΣ-Κ_-ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ-1
To Σάββατο το βράδυ, προβλήθηκαν σε ΕΡΤ1 και ERT World, τα τελευταία δύο επεισόδια της σειράς «Αγάπη Παράνομη», τα οποία καθήλωσαν το κοινό, ενώ το συγκλονιστικό φινάλε βρέθηκε στην κορυφή των trend του Twitter, με τους χρήστες της πλατφόρμας να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με όσα παρακολούθησαν.  

Με φόντο την Κέρκυρα τού 1906, η μίνι δραματική σειρά εποχής, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά, «ζωντάνεψε» με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωσταντίνου Θεοτόκη.



Η σειρά, έξι επεισοδίων, καταγράφει μια ιστορία εγκληματικού πάθους, σε μια καταπιεστική πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Κάθε ένας από τους ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμάει να ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.

Το καστ συμπλήρωσαν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Μιχαήλ Ταμπακάκης, Ευγενία Ξυγκόρου, Γιάννης Νταλιάνης, Μαριάνθη Σοντάκη, Γιώργος Ζιόβας, Μαρία Αθανασοπούλου, Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά, Παντελής Παπαδόπουλος, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Αριανούτσος, Ελένη Φίλιππα, Σαβίνα Τσάφα, Τάσος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Παντούλη, Έλλη Νταλιάνη, Κατερίνα Αμυγδαλιά Θεοφίλου και  Κώστας Βελέντζας.

Ακολουθούν μερικές από τις αντιδράσεις των τηλεθεατών στο Twitter για το φινάλε της σειράς:


Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε και μια άλλη ανήλικη με τον φίλο της, λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης

Η απίστευτη ιστορία της Σάρλοτ Μπέλις: Οι Ταλιμπάν προσφέρουν καταφύγιο στην ανύπαντρη έγκυο δημοσιογράφο από τη Νέα Ζηλανδία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπλόκαρε το Transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε μόλις στα... 75 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης