Ο Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη «Super Κατερίνα» για τη δουλειά του, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, δηλώνοντας:
«Είναι απώλεια για το θέατρο η απόσυρση του Πέτρου Φιλιππίδη. Εάν χωρίσουμε τα δύο πράγματα, άνθρωπος και καλλιτέχνης, σαν καλλιτέχνη δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανένας. Το άνθρωπος θα το κρίνει η δικαιοσύνη και μετά θα μιλήσουμε».
Στο ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός είπε: «Εάν αθωωθεί θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι καλλιτέχνης τεραστίων διαστάσεων. Την τελευταία χρονιά που παίζαμε μαζί το συζητούσε για τα χρέη του, τα οποία προσπαθούσε να βάλει σε μια σειρά. Είχε “ανοιχτές” τσέπες, ήταν πολύ δοτικός», ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη, είπε:
«Δεν μου αρέσουν κάποιες συμπεριφορές στον χώρο. Θα προτιμούσα να φάω ένα χαστούκι, παρά την ψυχική βία. Όταν κάποιος έχει εξουσία, δεν ενδιαφέρεται ποιος είναι ο άλλος. Έχει στείλει 614 βιογραφικά σε σειρές που θα γίνουν του χρόνου, αλλά ακόμα δεν με έχει πάρει κανείς».
Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Breakfast@Star, ο Θοδωρής Ρωμανίδης είχε τονίσει πως πολλοί επαγγελματίες ηθοποιοί μένουν άνεργοι, καθώς τις θέσεις τους παίρνουν άλλοι, χωρίς καμία εμπειρία. «Υπολογίζω ότι οι ηθοποιοί είναι γύρω στις 10.000-12.000. Ποιος θα πρωτοπαίξει; Βάλε ότι υπάρχουν και οι "αλεξιπτωτιστές", τα μανεκέν και διάφοροι αθλητές που πρέπει να παίξουν. Και από τα ριάλιτι, γιατί πρέπει να υπάρξει ανταπόδοση που πήγαν σε ένα ριάλιτι. Οπότε, δεν υπάρχει τρελός χώρος για εμάς. Μέχρι όμως, να τους φτύσει το σανίδι και να τους πετάξει το γυαλί, τρώνε το ψωμί ενός ανθρώπου, που πήγε τρία χρόνια σε μία σχολή κι έφαγε τα χρονάκια του διαβάζοντας έργα και ιστορία του θεάτρου», είχε αναφέρει ο ηθοποιός.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!