Ανατροπή στην υπόθεση Παπαγιάννη - Παυλίδου: Γιατί θα κάτσει πρώτη στο εδώλιο η ηθοποιός

Ο Μάνος Παπαγιάννης την έχει μηνύσει για επικίνδυνη σωματική βλάβη

Πριν από τέσσερα χρόνια η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου είχε μηνύσει τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό εν ώρα εργασίας. Και οι δύο είχαν υποβάλει μηνύσεις ο ένας στον άλλο. Τέσσερα χρόνια μετά και έχουμε μια μεγάλη ανατροπή στην υπόθεσή τους.

Σύμφωνα με το «Πρωινό» στο εδώλιο αντί να κάτσει ο Μάνος Παπαγιάννης, θα βρεθεί πρώτα η Σοφία Παυλίδου.

Όπως μετάφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, στο εδώλιο θα καθίσει πρώτα η Σοφία Παυλίδου, καθώς ο Μάνος Παπαγιάννης την κατηγορεί επίσης για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

«Eξαιτίας της κακής σκανδαλώδους διαχείρισης των δύο αυτών υποθέσεων από την Εισαγγελία, θα καθίσει στο σκαμνί η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός είναι πληγωμένη, αφού είναι κατηγορούμενη και για αυτό συμβαίνει γιατί η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη έφτασε νωρίστερα στον Εισαγγελέα», είπε η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια για την υπόθεση μίλησε η κυρία Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, λέγοντας: «Οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν και σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες. Δεν είναι οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίστηκε πριν από το άλλο. Ο κ. Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την συνάδελφό του για συκοφαντική δυσφήμιση μόνο. Όταν έγινε το περιστατικό του 2018 την μήνυσε δίνοντας τη δική του εκδοχή, ισχυριζόμενος ότι και ο ίδιος υπέστη επίθεση. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο».



Ειδήσεις σήμερα:

Αρχίζει σήμερα η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Βροχές σήμερα κυρίως στα δυτικά και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου

Το μήνυμα Ανδρουλάκη για τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ και το τέλος των ισορροπιών στις λίστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr