Αιμίλιος Χειλάκης: «Νιώθω απέχθεια για τον ρόλο του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Νιώθω απέχθεια για τον ρόλο του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες»

Δείτε βίντεο με τον ταλαντούχο ηθοποιό, που μιλάει για την επιστροφή του στην τηλεόραση και τον μισητό ρόλο του «Ακύλα»

akillas-agries-melisses
Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένος ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ότι «απεχθάνεται» το ρόλο του «Ακύλα», τον οποίο ενσαρκώνει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1  «Άγριες Μέλισσες».

 Συγκεκριμένα αναφέρει για τον ρόλο του: «Ο Ακύλας πουλάει μία ακραία ιδεολογία για να μπορέσει να ψαρέψει σε θολά νερά την «συντηρητική ασφάλεια» των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα του για να πάρει τα δημόσια έργα. Η γυναίκα και τα παιδιά του τού ανήκουν, έτσι νιώθει. Είναι από τους χαρακτήρες που έχω δουλέψει με ιδιαίτερη προσοχή, γιατί είναι από τους ανθρώπους που ξέρω, που έχω γνωρίσει, τους σιχαίνομαι βαθιά. Επειδή γνωρίζω με τι διαφωνώ μαζί τους έχω επικεντρωθεί και αυτό σας δείχνω στη σειρά. Όταν ξέρεις με τι διαφωνείς και το έχεις ονομάσει, είναι καθαρό».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chwnmvqkbh8h-st)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κοινωνία και τα αρνητικά συμβάντα που γίνονται καθημερινά γνωστά και επηρεάζουν το κοινό. «Ο κόσμος είναι θυμωμένος, γιατί η κρίση είναι δεκαετής και διετής ο αποκλεισμός από τον κορωνοϊό. Ο θυμός είναι δύσκολος να τον διαχειριστείς. Πολλές φορές έχω πιάσει ανθρώπους να είναι τοξικοί και στο θετικό και στο αρνητικό. Νομίζω πως πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα, ότι κακό και ότι στραβό συμβαίνει, και να το κοιτάξουμε αργότερα. Καλό θα ήταν να μην προκαλούμε την τοξικότητα των άλλων, γιατί είναι έτοιμη να εκχυθεί», υπογράμμισε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Τέλος, για τον λόγο που «εξαφανίστηκε» από την τηλεόραση, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Απέφευγα τις εκπομπές όπως ο διάολος το λιβάνι. Φοβόμουν πως θα βγει προς τα έξω για μένα η εικόνα του όμορφου. Ακόμα και τα λεφτά που έβγαλα από τη φωνή μου, τις διαφημίσεις, τα έκανα θέατρο. Κάποιοι πληρώθηκαν, τεχνικοί, ηθοποιοί, συντελεστές, μουσικοί, σκηνογράφοι… Ξέρω καλά πως ο επαγγελματίας ο σωστός μπορεί να πει την ιστορία του και να είναι συνεπής».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chwoh260mdoh-st)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Belh@rra: Για τη δική μας παράταξη, υπέρτατος αυτοσκοπός είναι η άμυνα της χώρας

Μένιος Φουρθιώτης: Πώς πιάστηκε στη «φάκα» και επιστρέφει ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού

Διονύσης Χαριτόπουλος: Οι άγνωστες ιστορίες για τον Άρη Βελουχιώτη και τους αντάρτες του 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης