Ο Λι Τσάιλντ εξήγησε γιατί οι θαυμαστές δεν ενέκριναν τον Τομ Κρουζ στον ρόλο του Τζακ Ρίτσερ

Ο Λι Τσάιλντ εξήγησε γιατί οι θαυμαστές δεν ενέκριναν τον Τομ Κρουζ στον ρόλο του Τζακ Ρίτσερ

«Υπήρχε κριτική από τους θαυμαστές του βιβλίου, επειδή είχαν δημιουργήσει μια πολύ σαφή εικόνα για το πώς θα έπρεπε να είναι ο Ρίτσερ» ανέφερε ο συγγραφέας

jack-reacher
Ο Βρετανός συγγραφέας Λι Τσάιλντ εξήγησε γιατί οι θαυμαστές των βιβλίων του με τον Τζακ Ρίτσερ δεν ενέκριναν τον Τομ Κρουζ στον ρόλο του πρωταγωνιστή στο franchise ταινιών.

Ο Κρουζ υποδύθηκε τον πρώην αξιωματικό της Στρατιωτικής Αστυνομίας σε δύο ταινίες το 2012 και το 2016, αλλά μερίδα θαυμαστών των βιβλίων δεν πίστευε ότι ήταν κατάλληλος για τον ρόλο.

Αυτό οφειλόταν στο ύψος του Κρουζ - στα βιβλία, ο Ρίτσερ περιγράφεται ως «εξαιρετικά ψηλός» (περίπου 1,90 μ.) και «εξαιρετικά μεγαλόσωμος, με μακριά χέρια και με μακριά πόδια». Στην πραγματική ζωή, ο Τομ Κρουζ έχει ύψος 1,70 μ.



«Υπήρχε κριτική από τους θαυμαστές του βιβλίου, επειδή είχαν δημιουργήσει μια πολύ σαφή εικόνα για το πώς θα έπρεπε να είναι ο Ρίτσερ» ανέφερε ο συγγραφέας.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι ήταν «ενδιαφέρον» το γεγονός ότι σε όσους δεν είχαν διαβάσει τα βιβλία του «άρεσαν πολύ αυτές οι ταινίες», καθώς «είχαν πειστεί κάπως από τον Κρουζ».

«Νομίζω ότι η σωματική διάπλαση είναι σημαντική σε ορισμένα σημεία της αφήγησης» τόνισε προσθέτοντας ότι «ο Ρίτσερ πρέπει να τρομάζει τους ανθρώπους».

Σε τηλεοπτική σειρά «Jack Reacher», η οποία μόλις κυκλοφόρησε στο Amazon Prime Video, πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός ηθοποιός, Άλαν Ρίτσον, ο οποίος έχει ύψος 1,85 μ.

Πηγή: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη στον ηθοποιό Λάμπρο Φιλίππου για βιασμό κατ' εξακολούθηση - Τον καταγγέλλουν 4 γυναίκες

«Κλαίει, δεν μιλάει, τρέμει μην το μάθουν τα παιδιά της» η ηλικιωμένη που συνελήφθη για κλοπή €40 από σούπερ μάρκετ

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως συνεχίζει την απόσυρση στρατευμάτων από τα σύνορα με την Ουκρανία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης