Survivor: Τα «καρφιά» της Πελαγίας Καζολέα για τον Μαρτίκα - «Αδίστακτος άνθρωπος, τα έκανε όλα υπογείως»

Δείτε όσα δήλωσε η πρώην παίκτρια των Μαχητών για τον συμπαίκτη της

Την πρώτη της συνέντευξη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, παραχώρησε η Πελαγία Καζολέα.

Η 31χρονη πρώην παίκτρια των Μαχητών μίλησε στην εκπομπή Love It και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους συμπαίκτες της.

Αρχικά, η Πελαγία Καζολέα αναφέθρηκε στον Σπύρο Μάρτικα, καθώς ήταν η συμπεριφορά του που την ενόχλησε περισσότερο κατά την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως ανέφερε αρχικά: «Όταν μπήκαν οι νέοι παίκτες κι ανέφεραν το πόσο αγαπητή είμαι στον κόσμο, αναφέροντας λέξεις όπως ήθος και αξιοπρέπεια, παρόλο που αγωνιστικά δεν ήμουν τόσο καλή παίκτρια, αυτές οι ατάκες πυροδότησαν τον πόλεμο που πραγματοποιήθηκε την τελευταία εβδομάδα προς το πρόσωπό μου. Για αυτό τον λόγο είπα ότι νίκησε η διπροσωπία και το θέατρο, γιατί αυτό προσπάθησαν να πλασάρουν ο Σπύρος Μαρτίκας και κάποιοι ακόμα».


Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για τον Σάββα, ο οποίος επηρεάστηκε από τη στάση του Σπύρου: «Ο Σάββας είναι 25 ετών, ο Σπύρος του ρίχνει 20 χρόνια και είναι πολύ εύκολα χειραγωγήσιμος οπότε τείνει κι εκείνος προς τα εκεί. Αυτοί οι δύο προσπαθούσαν να κινήσουν τις καταστάσεις εκεί μέσα. Ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος με έντονο το αίσθημα της κατωτερότητας. Είχε μια ζωή το ψώνιο να φανεί και πολύ έντονα την τάση της επιδειξιομανίας. Από την αρχή του παιχνιδιού δεν σταμάτησε να μιλάει για τις επιχειρήσεις του, τα χρήματα που βγάζει, τις φιλανθρωπίες που κάνει, που αυτά είναι πράγματα που δεν τα συζητάς καν. Τον θεωρώ αδίστακτο άνθρωπο, ήταν διαβασμένος».

Τέλος, η Πελαγία Καζολέα εξήγησε πως δεν θέλει καμία επαφή μαζί του και τόνισε πως δεν διστάζει να τον διαγράψει από την ζωή της, καθώς το έχει κάνει με ανθρώπους πολύ πιο σημαντικούς από εκείνον.

«Ο Σπύρος πιστεύω ότι έχει στρατηγική, τους έπιανε όλους off camera, όμως. Τα έκανε όλα υπογείως και το αποτέλεσμα έσκαγε μία εβδομάδα μετά. Ο τηλεθεατής, όπως κι εμείς, δεν μπορεί να αντιληφθεί το πότε έγινε τι», είπε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Τρεις Ελληνες μεταξύ των αγνοουμένων στο πλοίο στην Κέρκυρα

Νικόλ Κίντμαν: «Παγώνει» τους θαυμαστές της με το υπερβολικό φώτοσοπ

Απαγωγή Κυπαρίσση: Σκληρά «παζάρια» από τους απαγωγείς για τα λύτρα - Τι ψάχνουν οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr