Σίσσυ Χρηστίδου: «Όφειλα να κάνω αυτές τις ερωτήσεις στον Σάκη Ρουβά»

H παρουσιάστρια εξήγησε μέσα από την εκπομπή της, το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον τραγουδιστή - Δείτε το βίντεο

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι», θέλησε να εξηγήσει στους τηλεθεατές, το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον Σάκη Ρουβά, τονίζοντας πως δεν αποδέχεται ότι ήταν μία «στημένη συνέντευξη», αναφορικά με τις ερωτήσεις της προς τον τραγουδιστή, που σχετίζονταν με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε:

«Ακούω την κριτική, σέβομαι ότι δεν σας άρεσε ο τρόπος που έκανα τη συνέντευξη, παρόλο που εγώ ένιωθα ότι έκανα τη δουλειά μου θα ομολογήσω, αλλά μπορεί να θέλετε να την κάνω με κάποιο άλλο τρόπο. Εγώ θεώρησα πως αυτό που οφείλω να κάνω σε αυτή τη συνέντευξη, να κάνω την ερώτηση, που κανένας δεν το έχει κάνει εδώ και έναν χρόνο και νομίζω ότι αυτό ήταν το σωστό και όχι να την κρίνω μετά, αλλά να του επιτρέψω να απαντήσει. Παρόλα αυτά σέβομαι αυτά που λέτε, όμως σε σχέση με τη μεθοδολογία που υπονοείται, θέλω να διευκρινίσω τι ακριβώς έγινε πριν τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά και πώς βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς στον καναπέ μας.

Θέλω να πω λοιπόν ότι εμείς ήρθαμε σε επικοινωνία με την ομάδα του Σάκη Ρουβά, σε σχέση με τη συναυλία που θα είχε. Ο Σάκης εκείνη την εβδομάδα λοιπόν, είχε δώσει άλλες δύο συνεντεύξεις, οπότε είπαμε έχει εμφανιστεί ήδη φορές, οπότε τι άλλο θα πούμε, να έρθει στον πλατό και δέχτηκε με μεγάλη χαρά και χαρήκαμε κι εμείς, γιατί ξέρουμε ότι δεν εμφανίζεται πολύ συχνά. 

Πριν τη συνέντευξη λοιπόν κάναμε μια μικρή συζήτηση του τύπου να πούμε για τη συναυλία και τις λεπτομέρειες κι από εκεί και πέρα, εμένα δεν μου δόθηκε καμία οδηγία στο τι να ρωτήσω, πώς να το ρωτήσω ή πώς να καθοδηγήσω. Εγώ είχα στο μυαλό μου να κάνω αυτή την ερώτηση, γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν τον ρωτάει κανείς και ρώτησε και απάντησε εκτενώς, με τον τρόπο που απάντησε και που μπορεί ο καθένας να αξιολογήσει και να κρίνει την απάντησή του. Απλά, για να μην υπονοείται ότι υπάρχει ένα σύστημα, ότι ήρθε μεθοδευμένα μετά τη διακοπή της δίκης του Λιγνάδη και όλες αυτές οι βλακείες που ακούω, ήθελα να το ξεκαθαρίσω ότι αυτή ήταν η ροή, δέχτηκε να έρθει στο πλατό και δεν μου τέθηκε και κανένας περιορισμός στο τι να ρωτήσω. Είχα κι άλλα να ρωτήσω που δεν πρόλαβα», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο



Η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» την περασμένη εβδομάδα και αναφέρθηκε τόσο στη φιλία του με τον σκηνοθέτη, που κατηγορείται για βιασμούς, αλλά και την υπόθεση που τον οδήγησε στη φυλακή.

«Έπεσα από τα σύννεφα, όταν έσκασε η βόμβα. Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα, ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού, αγάπης. Εγώ έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη κι αυτή είναι η δική μου κατάθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Ύστερα, σχολίασε για τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας: «Όλο αυτό με βοήθησε πάρα πολύ καλλιτεχνικά να ανακαλύψω αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική. Όταν έσκασε η βόμβα αυτή, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα μεγάλη λύπη και στεναχώρια για αυτόν τον άνθρωπο. Καταλάβαινα ότι εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν σε μία κόλαση».


Ο Σάκης Ρουβάς τόνισε πως δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό το πρόσωπο του σκηνοθέτη, καθώς εκείνο που γνώρισε ο ίδιος απέχει πολύ από τα όσα ακούγονται.

«Για να είμαι και ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί κι η άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή εγώ. Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη», εξήγησε .

Τέλος, δήλωσε πως ακόμα κι αν ισχύουν τα όσα λέγονται, ο ίδιος εξακολουθεί φυσικά, να νιώθει μεγάλη στεναχώρια για τον φίλο του.

«Ακόμα κι αν συνέβησαν όσα λένε, βεβαίως και υπάρχει μεγάλη στεναχώρια για τα θύματα, καθώς είναι μια τραγωδία όλο αυτό, όμως το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους, που προφανώς πάσχουν από κάτι για να τα κάνουν αυτά», δήλωσε κλείνοντας ο Σάκης Ρουβάς για όσους κατηγορούνται για αδικήματα.


Ειδήσεις σήμερα

Ουκρανική κρίση: Κρεσέντο παραβιάσεων της εκεχειρίας Ουκρανίας-Ρωσίας με πάνω από 650 εκρήξεις

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ, αναζητούνται απαντήσεις στο «Σύνδρομο Μινχάουζεν»

Τα ραντεβού Μητσοτάκη-Αμερικανών στο Μόναχο, «πρόβα» για τον Λευκό Οίκο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr