Κρίσι Τέιγκεν: Το «ξέσπασμα» της στο Instagram - «Μη με ρωτάτε πια αν είμαι έγκυος, δεν αντέχω να το ακούω»

Κρίσι Τέιγκεν: Το «ξέσπασμα» της στο Instagram - «Μη με ρωτάτε πια αν είμαι έγκυος, δεν αντέχω να το ακούω»

Το διάσημο μοντέλο ξεκαθάρισε στο κοινό της ότι δεν είναι έγκυος και ζήτησε να σταματούν να τη ρωτούν, εξηγώντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σώμα της

Chrissy-Teigen
Ενάμιση χρόνο μετά τον χαμό του τρίτου τους παιδιού, η Κρίσι Τέιγκεν και ο σύζυγός της, Τζον Λέτζεντ κάνουν προσπάθειες για να γίνουν ξανά γονείς.

Το μοντέλο μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram πληροφορίες για τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης, στην οποία έχει μπει και ζήτησε να σταματήσουν να τη ρωτούν αν είναι έγκυος, καθώς το πρήξιμο στην κοιλιά της οφείλεται τελικά, στις ενέσεις που χρειάζεται να κάνει.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Γεια σας. Το δημοσίευσα και στα stories μου, αλλά ήθελα να σας ενημερώσω κι εδώ πως έχω μπει σε έναν κύκλο IVF (εξωσωματική γονιμοποίηση) για να σώσω όσο περισσότερα ωάρια μπορώ, με την ελπίδα να φέρω στη ζωή δυνατά, υγιή μωρά. Πραγματικά, δεν με ενοχλούν οι ενέσεις, με κάνουν να νιώθω σαν γιατρός ή χημικός. Το πρήξιμο όμως, είναι ενοχλητικό, οπότε ζητώ ταπεινά να σταματήσετε να με ρωτάτε αν είμαι έγκυος. Ξέρω ότι το λέτε με καλές προθέσεις και είστε ενθουσιασμένοι, όμως για μένα είναι χάλια να το ακούω, γιατί είμαι το ακριβώς αντίθετο μίας εγκύου. Σας παρακαλώ όμως, γενικά να σταματήσετε ρωτάτε την οποιαδήποτε αν είναι έγκυος. Όταν το έγραψα στα σχόλια, μου βάλανε τις φωνές, το διαδίκτυο είναι ένα άγριο μέρος. Ωστόσο, καλύτερα να είμαι εγώ αυτή που θα σας το πω, παρά μία γυναίκα που θα σας κοιτάξει με δάκρυα στα μάτια και θα σας το πει. Τέλος πάντων, σας αγαπώ».

Κλείσιμο

Το γνωστό μοντέλο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 5χρονη Λούνα και τον 3χρονο Μάιλς, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η περίπτωση του Τζακ ωστόσο, έγινε με τον φυσικό τρόπο και τελικά, δεν στέφθηκε με επιτυχία.


Ο μικρός Τζακ δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια. Μάλιστα, έναν χρόνο αργότερα, η Κρίσι Τέιγκεν έκανε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τον πόνο που ένιωσε, όταν τον έχασε.

«Μου έδωσες τον μεγαλύτερο πόνο που μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Δεν μπόρεσα να σε φροντίσω, αλλά ήρθε και μου έδειξες πώς να αγαπήσω και να φροντίσω τον εαυτό μου. Μου είπαν θα γίνει πιο εύκολο, όμως ακόμα δεν τα έχω καταφέρει. Η μαμά κι ο μπαμπάς θα σ' αγαπούν για πάντα», είχε γράψει μεταξύ άλλων.



Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανίδα έκανε σεξ με 9 ανήλικους μαθητές δίνοντάς τους για αντάλλαγμα... ηλεκτρονικά τσιγάρα!

Στο νοσοκομείο ανήλικη που μέθυσε σε κλαμπ στο Ηράκλειο

Η αστυνομία του Καναδά «έκλεισε» το κέντρο της Οτάβα και απομάκρυνε διαδηλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης