Σέιλιν Γούντλεϊ: Ο σύντροφός της απαντά στις φήμες χωρισμού τους με μία ερωτική εξομολόγηση

Σέιλιν Γούντλεϊ: Ο σύντροφός της απαντά στις φήμες χωρισμού τους με μία ερωτική εξομολόγηση

«Ευχαριστώ που μου έδειξες πώς είναι η άνευ όρων αγάπη», έγραψε μεταξύ άλλων - Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους την περασμένη εβδομάδα και μίλησαν για «αγεφύρωτες» διαφορές

aaron_rodgers
Στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν απάντησε «έμμεσα» ο σύντροφος της ηθοποιού Σέιλιν Γούντλεϊ, Άαρον Ρόντζερς.

Ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών με τα αγαπημένα του πρόσωπα και τα ευχαρίστησε που βρίσκονται στη ζωή του.

Φυσικά, από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει και η αγαπημένη του.

Αν και τα δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, εκείνος τα διαψεύδει, ευχαριστώντας την Σέιλιν Γούντλεϊ για την «άνευ όρων αγάπη» που του έχει χαρίσει.

«Ένα ευχαριστώ για τους απίστευτα ξεχωριστούς ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μου. Ορίστε, μερικές φωτογραφίες από την περασμένη όμορφη χρονιά», έγραψε ο αθλητής στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Κλείσιμο


Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για την αγαπημένη του: «Ευχαριστώ που με άφησες να σε κυνηγήσω τους πρώτους δύο μήνες, μετά τη γνωριμία μας και τελικά, με άφησες να σε προλάβω και να γίνω μέρος της ζωής σου. Ευχαριστώ που πάντα φυλάς τα νώτα μου, ευχαριστώ για την απίστευτη καλοσύνη που δείχνεις και σε 'μένα και σε όλους όσους συναντάς και που μου έδειξες πώς είναι η άνευ όρων αγάπη, σε αγαπώ και σου είμαι ευγνώμων».

Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή την προηγούμενη εβδομάδα, όμως κανένας από τους δύο δεν την επιβεβαίωσε. Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον μιλούν, για «ρήξη» στη μόλις δύο ετών σχέση τους.



Συγκεκριμένα, πηγή από το περιβάλλον του Ρότζερς, είχε αναφέρει στο People πως: «Είναι και οι δύο πολυάσχολοι άνθρωποι με επαγγέλματα που απαιτούν τον χρόνο τους και είναι πολύ διαφορετικοί. Τα εμπόδια που ήρθαν, δεν μπόρεσαν να τα ξεπεράσουν. Θα παραμείνουν φίλοι, δεν υπάρχουν έχθρες μεταξύ τους, ούτε δράματα, απλώς η σχέση τους δεν λειτούργησε».

Από την άλλη πλευρά, πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού είχε πει στο In Touch: «Αν και η Σέιλιν ήταν πολύ υποστηρικτική στην καριέρα του συντρόφου της, εκείνος βάζει το ποδόσφαιρο πάνω από όλα. Δεν τον νοιάζει να περνάνε χρόνο μαζί. Κανείς τους δεν είναι ευτυχισμένος σε αυτη τη σχέση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης