Δέσποινα Βανδή: Το πρώτο της μήνυμα για το μουσικό σόου που θα παρουσιάσει

Δέσποινα Βανδή: Το πρώτο της μήνυμα για το μουσικό σόου που θα παρουσιάσει

«Τα τραγούδια έχουν ψυχή, έχουν ιστορία! Τα «κυοφορούν» οι δημιουργοί τους και τα «ενηλικιώνουν» οι ερμηνευτές τους», λέει η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων για το Chart Show

despina_vandi_chartshow
Το τρέιλερ του Chart Show Your Countdown μας ταξιδεύει στο χωροχρόνο της μουσικής!

Χρώματα, ήχοι και εικόνες ξυπνούν όμορφα συναισθήματα και προσφέρουν μία πρώτη γεύση από τις μουσικές διαδρομές που θα ακολουθήσει το Chart Show.

Το εντυπωσιακό τρέιλερ, παραγωγή της Yeti Pictures, προβάλλει εικονικά σύμβολα - σταθμούς στην ιστορία της μουσικής που εναλλάσσονται διαδοχικά. Το ποπ στοιχείο συνδυάζεται με τη νοσταλγία, το χθες αγγίζει το σήμερα, οι πενιές γίνονται ροκ! Γιατί η μουσική μας αγγίζει όλους!

Το σόου που έγινε θεσμός έρχεται στον Alpha με τη λάμψη της Δέσποινας Βανδή να δώσει ρυθμό στο σαββατόβραδο! Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει για κάθε top 30 με αγαπημένα τραγούδια, ανατροπές, εκπλήξεις και live ερμηνείες που θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη και μουσική παρέα! Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τους στίχους, ποια συναισθήματα ξυπνούν οι μελωδίες, ποια μυστικά αποκαλύπτονται πίσω από τις ερμηνείες;

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Κλείσιμο
Chart Show με τη Δέσποινα Βανδή | Το απόλυτο μουσικό show έρχεται στον Alpha

Το πρώτο μήνυμα της Δέσποινας Βανδή για  το μουσικό σόου
Λίγο αργότερα, η Δέσποινα Βανδή έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Ω ναι! Θα θυμηθούμε οι μεγαλύτεροι και θα μάθουν οι μικρότεροι! Θα συγκινηθούμε θα νιώσουμε νοσταλγία θα διασκεδάσουμε… Τα τραγούδια έχουν ψυχή, έχουν ιστορία! Τα «κυοφορούν» οι δημιουργοί τους και τα «ενηλικιώνουν» οι ερμηνευτές τους!

Σε αυτήν τη διαδρομή φυσικά βοηθάει και η μεγάλη οικογένεια! Άνθρωποι από δισκογραφικές εταιρείες, παραγωγοί ραδιοφώνου, άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης, σκηνοθέτες, managers,δημοσιογράφοι μα πάνω από όλα εσείς! Εμείς θα σας παρουσιάζουμε κάθε φορά μια κατηγορία με τα 30 τραγούδια που έγραψαν τη δική τους μοναδική ιστορία και που άντεξαν στο χρόνο!

Αυτή η μοναδικότητα τους έχει χρωματίσει στιγμές και κομμάτια της ζωής μας! Έρωτες, χωρισμοί, χαρές, απογοητεύσεις… κι εκεί πάντα ένα τραγούδι να μπορεί να «λέει» αυτό που νιώθουμε ακριβώς άλλοτε φανερά κι άλλοτε κρυφά! Άλλοτε να μεγαλώνει τη χαρά μας κι άλλοτε τη λύπη μας! Πάμε λοιπόν να δούμε ποια πρωταγωνιστούν όλες αυτές τις δεκαετίες! Έχω μεγάλη χαρά αγωνία υπέροχους συνεργάτες με την ίδια διάθεση και είμαι σίγουρη πως θα το απολαύσετε κι εσείς!».



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Επιστροφή στην κανονικότητα για τα νοσοκομεία της Αττικής


Σέιλιν Γούντλεϊ: Ο σύντροφός της απαντά στις φήμες χωρισμού τους με μία ερωτική εξομολόγηση


Η Λίντσεϊ Λόχαν αναβίωσε μία σκηνή από «The Parent Trap» στο TikTok και έγινε viral
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης