Survivor - Πελαγία Καζολέα: «Μήπως τελικά ο Σπύρος Μάρτικας ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι είχε τόσο μεγάλη εμμονή;»

Η παίκτρια που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και δεν δίστασε να αναφερθεί στους συμπαίκτες της

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Πελαγία Καζολέα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την εμπειρία της, τους συμπαίκτες της και τον σύντροφό της, Γιώργο Καβακάκη.

Η πρώην παίκτρια των Μαχητών βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε αρχικά, για τις συνθήκες διαβίωσης.

«Το Survivor είναι δύσκολη εμπειρία, αν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος, λες "δεν θα πάω να κοιμάμαι στα σανίδια, να μην τρώω και τέτοια". Παρόλα αυτά, είναι ένα μάθημα ζωής από άποψη εμπειρίας, γιατί βλέπεις πράγματα που δεν θα τα βίωνες υπό άλλες συνθήκες. Εγώ αυτό που κατάλαβα για 'μένα είναι ότι η υπομονή και η ψυχραιμία που έχω σαν άνθρωπος, δεν μπόρεσε να κλονιστεί», είπε αρχικά.


Στη συνέχεια, αναφορικά με τους συμπαίκτες της, είπε: «Είχα να διαχειριστώ πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Δεν θα τους επέλεγα ποτέ για να τους έχω στη ζωή μου. Δεν μιλάω για όλους τους παίκτες, αλλά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αν έχεις προσωπικότητα, θεωρώ πως δεν μπορείς να τα πας καλά με όλους».

Όσο για τον Σπύρο Μάρτικα, ο οποίος την κατηγόρησε ότι λειτουργεί με στρατηγική, λίγο πριν την αποχώρησή της, η Πελαγία Καζολέα είπε χιουμοριστικά: «Μήπως τελικά ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι είχε τόσο μεγάλη εμμονή;».


Τέλος, μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Καβακάκη και για τις φήμες που τον ήθελαν να μπαίνει κι εκείνος στο Survivor.

«Εγώ δεν το γνώριζα, αλλά τώρα που βγήκα, έμαθα πως όντως υπήρχε πιθανότητα, είχαν γίνει συζητήσεις. Θα ήθελα πολύ, γιατί πιστεύω στις αθλητικές του ικανότητες. Και σαν άνθρωπος πιστεύω ότι έχει τα φόντα να αγωνιστεί πολλούς εκεί μέσα. Είμαστε κι οι δύο δυνατές προσωπικότητες. Επειδή ο Γιώργος είναι γνωστός στον χώρο, στο δικό του κομμάτι, θεωρώ ότι κι οι δύο είμαστε δυνατοί ατομικά. Δεν θα ισοπέδωνε ο ένας τον άλλο και νομίζω πως ούτε θα είχαμε ο ένας άγχος για τον άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Επιστροφή στην κανονικότητα για τα νοσοκομεία της Αττικής


Σέιλιν Γούντλεϊ: Ο σύντροφός της απαντά στις φήμες χωρισμού τους με μία ερωτική εξομολόγηση


Η Λίντσεϊ Λόχαν αναβίωσε μία σκηνή από «The Parent Trap» στο TikTok και έγινε viral
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr