Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: Αγωνία για την οικογένειά της που ζει στην Ουκρανία

Όλα όσα είπε η μητέρα του μοντέλου το οποίο βρίσκεται στο Survivor και ακόμα δεν έχει ενημερωθεί για τις δραματικές εξελίξεις

Η οικογένεια της Κάτιας Ταραμπάνκο ζει στην Ουκρανία και η αγωνία είναι μεγάλη καθώς η χώρα δέχεται ρωσική εισβολή από τα ξημερώματα της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα οι συγγενείς του μοντέλου μένουν στη Μαριούπολη και η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Βρίσκεται εκεί η μητέρα μου και η αδερφή. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους και είναι καλά. Έχουν κλείσει την Μαριούπολη και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Η μάνα μου και η ανιψιά μου είναι στη Μαριούπολη και η αδερφή μου 15 χιλιόμετρα από εκεί και έχει δικό της σπίτι και δικό της υπόγειο. Πήγαν και μαζευτήκαν εκεί για να κάτσουν στο υπόγειο. Πώς μπορώ να αισθάνομαι; Αγχώνομαι. Δεν κοιμάμαι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να βοηθήσεις, ούτε μπορείς να τους πάρεις από εκεί», είπε.


Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Survivor, δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πανό «stop war» από Νάπολι και Μπαρτσελόνα


Τέλος στο ειδύλλιο Weeknd - Τζολί, o ράπερ εθεάθη με την κολλητή της πρώην του


Ο Στίβεν Κινγκ για την εισβολή στην Ουκρανία: «Δεν στέκεσαι δίπλα, όταν ένα μεγάλο παιδί σπάει στο ξύλο ένα μικρό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr