MasterChef: Οι παίκτες χαλαρώνουν (για λίγο) με MasterClass

MasterChef: Οι παίκτες χαλαρώνουν (για λίγο) με MasterClass

Ο Πάνος Ιωαννίδης μοιράζεται, για μια ακόμη φορά, τα μυστικά του, δείχνοντας  έξυπνες τεχνικές και ιδέες, που μπορούν να φανούν σωτήριες

A_n___eOynnO___
Η εβδομάδα, που πέρασε, ήταν έντονη και γεμάτη ανατρεπτικές εξελίξεις, που άλλαξαν τις ισορροπίες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, αφήνοντας την μπλε ομάδα να μετρά τρεις απώλειες: της Τατιάνας Χαρτάτι, μετά την οικειοθελή της αποχώρηση, του Στέφανου Σαμανή, στην πρώτη Δοκιμασία Αποχώρησης αλλά και του Νίκου Μπέρκα, που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, στην τελευταία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Αντίθετα, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη και να αποφύγει την ψυχρολουσία της αποχώρησης.

Ήρθε όμως η  ώρα για το MasterClass της εβδομάδας και μαζί έφτασε και η ευκαιρία για τους 19 επίδοξους MasterChef, που συνεχίζουν στον διαγωνισμό, να χαλαρώσουν για λίγο από τις υψηλών απαιτήσεων δοκιμασίες.

TOP_19


Κλείσιμο
Ο chef κριτής Πάνος Ιωαννίδης μοιράζεται, για μια ακόμη φορά, τα μυστικά του, δείχνοντας  έξυπνες τεχνικές και ιδέες, που μπορούν να φανούν σωτήριες στις επικείμενες δοκιμασίες στους διαγωνιζόμενους.

CoONyn_____oy_yoyu_____o____A_n___eOynnO___


Καλεσμένος του Πάνου Ιωαννίδη, ο chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, πρόσωπο γνώριμο και αγαπητό στους διαγωνιζόμενους, αφού και στο MasterChef 2022 βρίσκεται στο πλάι τους ως Food Stylist, βοηθώντας με τη γνώση και την εμπειρία του να βελτιώσουν την εμφάνιση των πιάτων τους.

MasterChef_2022__3_


Κάθε τεχνική, που διδάσκονται, είναι πολύτιμη και μπορεί να φανεί καταλυτική για τις δύσκολες δοκιμασίες, που περιμένουν τους διαγωνιζόμενους τη νέα εβδομάδα. Και όπως κάθε εβδομάδα στο MasterChef 2022, θα είναι και αυτή απαιτητική και ανατρεπτική!

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισόδιου
MasterChef 2022 | trailer 22ου επεισοδίου - Κυριακή 27.2.2022


Ειδήσεις σήμερα


Εισβολή στην Ουκρανία: Οργή στην Αθήνα για τους 10 νεκρούς ομογενείς: Για εξηγήσεις σήμερα ο Ρώσος Πρέσβης


Καιρός: Ισχυρές βροχές, πυκνές χιονοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας


Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Έλον Μασκ δίνει στην Ουκρανία πρόσβαση στο δορυφορικό Διαδίκτυο Starlink

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης