Χρήστος Δάντης: Έξαλλος με σκίτσο που τον δείχνει να σιωπά με την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία

Χρήστος Δάντης: Έξαλλος με σκίτσο που τον δείχνει να σιωπά με την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία

«Είναι μηνύσιμο» έγραψε ο τραγουδοποιός αναγνωρίζοντας τον εαυτό του σε σκίτσο με τρεις καρικατούρες αλλά μετά απέσυρε το σχόλιο

skitso
Ένα σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου για το πώς βλέπουν οι Έλληνες καλλιτέχνες την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία ενόχλησε ιδιαίτερα τον Χρήστο Δάντη καθώς ένιωσε πως στοχοποιήθηκε.

Ο σκιτσογράφος στη δημιουργία του δείχνει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να πατάει στον σβέρκο μια Ουκρανή. Ακριβώς από κάτω δείχνει Έλληνες καλλιτέχνες που σύμφωνα με τον σκιτσογράφο κλείνουν τα μάτια τους, τα αυτιά τους και το στόμα τους στα όσα τραγικά συμβαίνουν στην Ουκρανία. Στο σκίτσο προφανώς αναγνώρισε τον εαυτό του ο Χρήστος Δάντης και ενοχλήθηκε. Βλέποντας το σκίτσο οι φιγούρες που φαίνεται να απεικονίζονται παραπέμπουν στους: Χρήστο Δάντη, Σταμάτη Κραουνάκη και Έλενα Ακρίτα. 

Βλέποντας το σκίτσο ο Χρήστος Δάντης σε ανάρτησή του έγραψε: «Ας πει κάποιος σ αυτούς τους «#%#@«%£¥» ότι τοποθετήθηκα κατά της εισβολής στην Ουκρανία και του Πούτιν απ το Facebook στις 24/2 κι ότι με τη γνωμάτευση ενός ειδικού στα εικαστικά η γελοιογραφία αυτή είναι μηνύσιμη έτσι για την ιστορία!».


Papanikas
Κλείσιμο


Dantis


Ο Χρήστος Δάντης κατέβασε το σχόλιό του καθώς δέχτηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Ο τραγουδιστής επανήλθε με νέο tweet γράφοντας: «Αφού μελέτησα τα περισσότερα σχόλια σας, κατέληξα ότι έχετε δίκιο. Τίποτα και σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης δε λογοκρίνεται καθώς έχει να κάνει με την υποκειμενική άποψη του Καλλιτέχνη. Ανακαλώ και αποσύρω το προηγούμενο tweet - post για το παρακάτω σκίτσο».



Υπεθυμίζουμε ότι ο Χρήστος Δάντης από το ξεκίνημα του πολέμου την προηγούμενη Πέμπτη είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook:  «Κατά κάθε πολέμου απ’ όπου κι αν προέρχεται!  #Ουκρανία».

Κατά κάθε πολέμου απ’ όπου κι αν προέρχεται! #Ουκρανία

Posted by Christos Dantis on Thursday, February 24, 2022

Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στον Βαρθολομαίο για τη συμπαράσταση του Πατριαρχείου


Survivor: Η Βρισηίδα στον τάκο και στον... κουβά οι Μαχητές - Δείτε βίντεο


Θα πατήσει ο Πούτιν το «κόκκινο κουμπί» για την ισχυρότερη πυρηνική βόμβα;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης