Κώστας Τουρνάς: «Μου είπαν ότι τελείωσα σαν τραγουδιστής, όμως δεν με απασχόλησε ποτέ»

Κώστας Τουρνάς: «Μου είπαν ότι τελείωσα σαν τραγουδιστής, όμως δεν με απασχόλησε ποτέ»

Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, τη σύζυγό του, με την οποία είναι μαζί πάνω από 50 χρόνια και τα τραγούδια που έγραψε, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο - Δείτε το βίντεο

tournas_2
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Κώστας Τουρνάς και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του, αλλά και τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αποκάλυψε αρχικά, πως στο παρελθόν είχε γράψει πολλά λαϊκά τραγούδια για δημοφιλείς τραγουδίστριες, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.

«Ήταν χρονιά που δεν μπορούσα να διανοηθούν να ακούσουν έναν καλλιτέχνη, που κάνει ποπ-ροκ να γράφει λαϊκά. Ήταν σαν προδοσία. Έχω γράψει τραγούδια για τη Δούκισσα, τη Ρίτα Σακελλαρίου και άλλες», είπε αρχικά και συμπλήρωσε πως οι αγαπημένες του συνεργασίες ήταν με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τον Χάρη Κατσιμίχα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci7nu1ruj15d)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ο Κώστας Τουρνάς συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να χτίζω πράγματα με το ζόρι. Δεν πίεσα ποτέ τα πράγματα για να γίνουν. Από τα χειρότερα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ είναι ότι "τελείωσα" σαν τραγουδιστής. Δεν με απασχόλησε όμως, ποτέ. Ξέρω ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε βιαστικοί στις κρίσεις μας, αδύναμοι».

Όσο για τη γυναίκα της ζωής του, τη Μαρία, με την οποία έχουν κλείσει μισό αιώνα μαζί, δήλωσε τα εξής: «Με τη Μαρία βρεθήκαμε μαζί ως ζευγάρι, γύρω στα 6 με 6,5 χρόνια, χωρίς επισημοποίηση της σχέσης όμως. Αυτά τα 6,5 χρόνια σου λένε τι θες, σου απαντάνε. Τον άνθρωπο πρέπει να τον ζεις και στα καλά και στα άσχημα. Αν τον ζήσεις λίγο εκεί και νιώθεις ότι θες να είσαι μαζί του, τότε δεν έχεις ερωτηματικά για το αν θες να το επισημοποιήσεις. Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για το αν θα ζήσουν μαζί δύο άνθρωποι, ούτε προδιογραφές. Ένα μέτρο του να συνυπάρχεις και να ζεις με κάποιον είναι το πόσο τον θες, πόσο σε συμπληρώνει, αν είναι μέρος δικό σου».



Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στον Βαρθολομαίο για τη συμπαράσταση του Πατριαρχείου


Survivor: Η Βρισηίδα στον τάκο και στον... κουβά οι Μαχητές - Δείτε βίντεο


Θα πατήσει ο Πούτιν το «κόκκινο κουμπί» για την ισχυρότερη πυρηνική βόμβα;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης