Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Σε ρόλο εκδότριας η πρωταγωνίστρια του Sex and the City

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Σε ρόλο εκδότριας η πρωταγωνίστρια του Sex and the City

Η ηθοποιός συνεργάζεται με τον εκδοτικό οίκο Zando - Θα προωθεί ιστορίες και βιβλία από όλο τον κόσμο, που θεωρεί ότι δεν έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει και έχουν να περάσουν κάποιο μήνυμα στο κοινό

sarah
Μπορεί να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, όμως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αυτή τη φορά αποφάσισε να πειραματιστεί με ένα νέο αντικείμενο, την έκδοση βιβλίων.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η πρωταγωνίστρια του Sex and the City θα συνεργαστεί με τον εκδοτικό οίκο Zando και θα ιδρύσει το δικό της brand με το όνομα SJP Lit.

Μέσα από αυτό, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα εντοπίζει ιστορίες και βιβλία που τη συγκινούν και θα τα προωθεί στην αγορά.

Η ίδια μάλιστα, έκανε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι ανακοίνωσε το νέο της βήμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Ένα ολοκαίνουριο αποτύπωμα, αφιερωμένο στην έκδοση βιβλίων και τη σύγχρονη φαντασία. Δεν κρύβω την αφοσίωσή μου στα βιβλία, τον απαραίτητο ρόλο που παίζουν στη ζωή μου και τον αστείρευτο θαυμασμό μου για τους συγγραφείς», έγραψε.

Κλείσιμο

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θα δημοσιεύσουμε σαρωτικές, εκτεταμένες, στοχαστικές και συγκινητικές ιστορίες που θα προέρχονται από διεθνείς και μη φωνές. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και να μοιραστούμε απίστευτα νέα βιβλία με όλους εσάς».

Η ηθοποιός θα ασχοληθεί με τη διαδικασία της έκδοσης και θα αναλάβει από την επιλογή και τον σχεδιασμό του εξωφύλλου, μέχρι τη διάθεση του ολοκληρωμένου βιβλίου στην αγορά.



Ειδήσεις σήμερα:

O Πούτιν ούτε τρελός είναι, ούτε η ρωσική εισβολή έχει αποτύχει, λέει στρατιωτικός αναλυτής

Η πρώτη τοποθέτηση Λιγνάδη στη δίκη του: «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες, είμαι αθώος»

Πύραυλος χτύπησε πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα - Δείτε σε βίντεο τη στιγμή του χτυπήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης