Ζόι Κράβιτζ: Αποκάλυψε τον λόγο που απορρίφθηκε από το «The Dark Knight Rises»

Ζόι Κράβιτζ: Αποκάλυψε τον λόγο που απορρίφθηκε από το «The Dark Knight Rises»

Η 33χρονη ηθοποιός δεν έχει καλά πράγματα να θυμάται, για τον λόγο που την «έκοψαν» από τη διάσημη ταινία

Zoe_Kravitz_-_cover
Η Ζόι Κράβιτζ κερδίζει διθυραμβικές κριτικές για τον ρόλο της Selina Kyle/Catwoman στη νέα ταινία «The Batman» του Matt Reeves, ωστόσο δεν ήταν η πρώτη προσπάθεια της ηθοποιού να εισχωρήσει στο σύμπαν του Caped Crusader στη μεγάλη οθόνη.

Η 33χρονη ηθοποιός δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη στον Observer ότι η προσπάθειά της να περάσει από οντισιόν για έναν ρόλο στο «The Dark Knight Rises» του Κρίστοφερ Νόλαν απορρίφθηκε, εξαιτίας του χρώματος του δέρματός της. Η Κράβιτζ δεν αποκάλυψε αν ο ρόλος ήταν για την Catwoman, την οποία έπαιξε τελικά η Αν Χάθαγουεϊ στο φιλμ.

PHOTO_1-BATMAN1


«Δεν ξέρω αν προήλθε απευθείας από τον Κρις Νόλαν», είπε η Kravitz και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν ίσως κάποιος βοηθός σκηνοθέτη... Εκείνη την εποχή δεν μπορούσα να κάνω το κάστινγκ λόγω του χρώματος στο δέρμα μου κι αυτό ήταν πραγματικά δύσκολο».

Κλείσιμο
Η Kravitz θα έπρεπε να περιμένει αρκετά χρόνια ακόμη για την ευκαιρία της σε μια ταινία του Batman, καθώς έλαβε επίσημα τον ρόλο της Catwoman στο «The Batman», τον Οκτώβριο του 2019. Η ηθοποιός είπε στη συνέντευξή της ότι «ήταν τρελό» όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για το κάστινγκ της, συμπληρώνοντας: «Το τηλέφωνό μου χτυπούσε περισσότερο από όλα τα γενέθλια που είχα ποτέ».

Το «The Batman» συνεχίζει την τεράστια επιτυχία του, αποκτώντας 128 εκατομμύρια δολάρια στο box office, το πρώτο Σαββατοκύριακο.

Ειδήσεις σήμερα:

Άντζελα Γκερέκου: Η πρώτη Καθαρά Δευτέρα χωρίς τον Τόλη

Κιμούλης: «Με έχετε καταστρέψει, δεν είμαι ούτε Λιγνάδης, ούτε Φιλιππίδης»

Καιρός: «Ψυχρή εισβολή» από αύριο - Χιόνια και στην Αττική την Πέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης