MasterChef - Πέτρος Ανδρουλιδάκης: «Το πρόβλημα με τους παίκτες της Μπλε ομάδας είναι ότι σκέφτονται ατομικά»

Όσα δήλωσε ο παίκτης που αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης αποκάλυψε τα πάντα για τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο μάγειρας που συμμετείχε στον μαγειρικό διαγωνισμό μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Δημήτρη Ταϊρίδη, ο οποίος έχει γίνει ο πιο «αντιπαθητικός» παίκτης στο σπίτι του MasterChef.

«Μαγειρικά νομίζω πως έχω μεγαλύτερη αντίληψη από τον Δημήτρη. Θα έπρεπε να τον ενημερώσω, αλλά εκείνη την ώρα έτρεχε πανικόβλητος να κάνει δουλειές, δεύτερες και τρίτες, ενώ θα έπρεπε να είναι μπροστά και να τσεκάρει κάθε πιάτο ένα-ένα. Εγώ στην θέση του αυτό θα έκανα, αν ήμασταν στην ομαδική», είπε αρχικά.


Στη συνέχεια, εξήγησε ποιο θεωρεί ο ίδιος ότι είναι το βασικό πρόβλημα στην Μπλε ομάδα.

«Είναι κρίμα, τώρα που τα βλέπω απ' έξω, βλέπω μάγειρες που μπορούν όλοι να μαγειρέψουν καλά. Και όντως, δεν χάσαμε με μεγάλη διαφορά. Αν εξαιρέσεις το ψάρι, θα ήμασταν πολύ κοντά κι ίσως να νικούσαμε. Για εμένα, αυτό που φταίει είναι ότι είμαστε σε ένα παιχνίδι και δεν παίζουμε ομαδικά στην ομαδική. Αυτό που βλέπω είναι ότι σκεφτόμαστε περισσότερο ομαδικά. Εγώ το είχα πει από την αρχή ότι θα ψηφίσω με βάση όσα έγιναν στην προηγούμενη δοκιμασία. Για αυτό ψήφισα τον Γιάννο», εξήγησε ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ΜεΡα25 η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου - Τι έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης για το... διαζύγιο που βγήκε την «ημέρα της γυναίκας»

Ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια οι πρόσφυγες από την εμπόλεμη Ουκρανία

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν πρέπει να εξαπλωθεί» τονίζει ο Στόλτενμπεργκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr