H Ιωάννα Πηλιχού σφάζει με το γάντι τον Λιάγκα: «Ωραίος τρόπος να ζητάς συγγνώμη»

Η ηθοποιός απάντησε στον παρουσιαστή ο οποίος είπε χθες ότι όταν είχε κάνει το σχόλιο για εκείνη ήταν άλλες εποχές

Χθες ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του απάντησε έμμεσα στην Ιωάννα Πηλιχού η οποία τον είχε κατηγορήσει για τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν και είχε πει ότι την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά κάποιος γιατρός.

Η τοποθέτηση του Λιάγκα που εξόργισε την ηθοποιό
«Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται να ανασύρουμε όλοι, όλοι έχουμε κάνει λάθος παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στο παρελθόν σε μία άλλη εποχή που ήταν διαφορετικές οι αισθήσεις. Δηλαδή βλέπαμε έναν άνθρωπο να πέφτει κάτω και γελάγαμε, τώρα δε μπορείς να το κάνεις. Λέγαμε για την κουτσή Μαρία, τώρα ποιος γελάει για την κουτσή Μαρία; Έχουν αλλάξει οι εποχές ορθώς, αλλά τώρα αν ανασύρουμε τι λέγαμε όλοι πριν 10 χρόνια και το βάλουμε στο σήμερα, τότε μπορεί να πυροβολήσουμε την ουρά μας. Δεν είναι έτσι. Λύνουμε τις διαφορές μας ανασύροντας αυτά που έχουμε πει πριν από 10-15 χρόνια. Είναι λάθος», είπε χθες ο Γιώργος Λιάγκας.


Η οργή της Ιωάννας Πηλιχού και η νέα απάντηση
Η ηθοποιός από ότι φαίνεται εξοργίστηκε από τον παρουσιαστή και του απάντησε μέσα από το Ιnstagram. «Οπότε για να καταλάβω, δεν είναι ανήθικο να σπας δημόσια πλάκα με το θύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά είναι ανήθικο το θύμα 6 χρόνια μετά να θυμάται ότι έσπασες πλάκα με την ιστορία του δημόσια. Το ακούσαμε και αυτό. Οφείλω λοιπόν να έχω βραχυπρόθεσμη μνήμη, γιατί δικαίωμα στη μακροπρόθεσμη δεν έχω, όπως ενημερώνομαι σήμερα. Ωραίος τρόπος να ζητάς συγγνώμη για τη λανθασμένη στάση σου κάποια χρόνια πριν. Συγχαρητήρια».



Πώς ξεκίνησαν όλα
Υπενθυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν λίγες ημέρες πριν, σε συνέντευξή της η Ιωάννα Πηλιχού είχε πει: «Πριν χρόνια έδωσα συνέντευξη που είπα για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην από γιατρό στα 19 μου. Ήρθε έτσι η κουβέντα και το ανέφερα. Την επόμενη ημέρα είδα τον κ. Λιάγκα να κοροϊδεύει στην εκπομπή του όλο το περιστατικό, γιατί με κυνήγησε ο γιατρός και το έσκασα, και ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα “τι ήθελα και μίλησα, για ποιον λόγο το έκανα αυτό στον εαυτό μου; Για να κάθονται να με περιπαίζουν;”. Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή».

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσίδα εστιατόρισσα στη Νέα Υόρκη, παντρεμένη με Ουκρανό, αντιμέτωπη με κύματα αντιρωσικού μίσους

Βολιβία: Πέθανε στα 80 του χρόνια ο βολιβιανός αξιωματικός που σκότωσε τον Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα


Αίσθηση προκαλεί ανάρτηση της συζύγου του Σρέντερ - Ο πρώην καγκελάριος βρίσκεται στη Μόσχα για συνομιλίες με τον Πούτιν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr