Μέγκαν Μαρκλ: Το Twitter «έριξε» τον λογαριασμό της αδερφής της λόγω... παραπληροφόρησης

Ο λογαριασμός της ανεστάλη για δεύτερη φορά - Τα tweets της υποστήριζαν πως η Δούκισσα του Σάσσεξ δεν γέννησε ποτέ και ο Άρτσι κι η Λίλιμπετ είναι «κούκλες που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των φωτογραφίσεων»

Το Twitter ανέστειλε τη λειτουργία του λογαριασμού της αδερφής της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς φέρεται να προσπάθησε να παρακάμψει μια παλαιότερη απαγόρευση που είχε εκδοθεί από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης το 2019.

Ο λόγος για την 57χρονη Σαμάνθα Μαρκλ, την ετεροθαλή αδερφή της Δούκισσας του Σάσσεξ, η οποία διατηρούσε τον λογαριασμό με το όνομα @TheMarkleSammy.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αδερφή της Μέγκαν αποκλείστηκε από το Twitter. Τρία χρόνια πριν, αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα, με τον παλαιότερο λογαριασμό της, @sammy-markle.

Παρόλο που το Twitter δεν εξηγεί τον λόγο που καταργήθηκε ο πρώτος της λογαριασμός, εξέδωσε μια ανακοίνωση, όπου αναφέρει, γιατί ανεστάλη η λειτουργία του δεύτερου.



Η είδηση έρχεται λίγες μέρες, αφότου το BuzzFeed ανέφερε ότι ο λογαριασμός της είχε χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα για παραπληροφόρηση των χρηστών γύρω από τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο δικηγόρος της Σαμάνθα, Ντάγκλας Καλ, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και υποστηρίζει ότι ο λογαριασμός της στο Twitter είχε παραβιαστεί και τα tweets που δημοσιεύτηκαν από το Buzzfeed ήταν «αγορασμένα».

Κάποια από αυτά ανέφεραν πως τα παιδιά της Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν «βασιλικό αίμα» ή πως ο πατέρας τους δεν είναι ο πρίγκιπας Χάρι. Κάποια άλλα «πατούσαν» πάνω στην επιθυμία του ζευγαριού να κρατήσει μακριά τα παιδιά του από τα φώτα της δημοσιότητας κι ισχυρίζονταν πως η Δούκισσα του Σάσσεξ είχε δύο αποβολές  και ο Άρτσι κι η Λίλιμπετ είναι «κούκλες που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των φωτογραφίσεων».


«Το email, όπως και άλλοι λογαριασμοί της κυρίας Μαρκλ έχουν παραβιαστεί και είναι πολύ πιθανό αυτές οι δηλώσεις να έγιναν από τρίτους για να δυσφημήσουν την πελάτισσά μου», ανέφερε σε επίσημη δήλωσή του στο BuzzFeed ο δικηγόρος και πρόσθεσε: «Λόγω του επείγοντος του θέματος, συνεχίζουμε τη σχετική έρευνα».


Εκπρόσωποι της DailyMail έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν τόσο με την ίδια, όσο και με την οικογένεια των Σάσσεξ, όμως δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα.

Ωστόσο, η νομική της ομάδα αρνείται όλους τους ισχυρισμούς και υποστηρίζει πως η ίδια ποτέ δεν έχει προσπαθήσει να επωφεληθεί από τη φήμη της αδερφής της. 


Ειδήσεις σήμερα:

Την ενοχή της Δούρου για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα ζήτησε η εισαγγελέας

Ο Ιερώνυμος τηλεφώνησε στον Μητσοτάκη για περαστικά από τον κορωνοϊό

Βαρβιτσιώτης: Καμιά ανοχή σε αυταρχικούς ηγέτες που θέλουν να επαναχαράξουν τα σύνορα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr