Η Ασημίνα Ουστάλλι για το τρίτο χειρουργείο στη μύτη: «Υποφέρω, δεν μπορώ να αναπνεύσω καθόλου»

Η Ασημίνα Ουστάλλι για το τρίτο χειρουργείο στη μύτη: «Υποφέρω, δεν μπορώ να αναπνεύσω καθόλου»

Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για το πρόβλημα υγείας, που την ταλαιπωρεί και πλέον δυσκολεύεται στην αναπνοή - Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram

1600-asimina-ustalli
Η Ασημίνα Ουστάλλι, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο MasterChef, μίλησε για το πρόβλημα που έχει στην αναπνοή της το οποίο σχετίζεται με το χειρουργείο στη μύτη της.

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, έκανε λόγο για αποτυχημένη πλαστική, τα αποτελέσματα της οποίας την ταλαιπωρούν ακόμη και δυσκολεύεται στην αναπνοή.

«Δεν έχω κάνει πλαστική μύτης. Είχα κάνει στο παρελθόν. Πριν ενάμιση χρόνο. Είχα κάνει δυο φορές χειρουργείο. Η μία πλαστική, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω. Και δεν πέτυχε. Και όλο αυτό το διάστημα υποφέρω, δε μπορώ να αναπνεύσω καθόλου. Πέρασε ένας χρόνος και έκανα πάρα πολλή υπομονή ώστε να μπορέσω να ξανακάνω χειρουργείο. Η δικιά μου συμβουλή είναι να ψάχνετε και δύο και τρεις γιατρούς» ανέφερε η Ασημίνα Ουστάλλι στο βίντεο που δημοσίευσε, μέσω Instagram Story.

Η Ασημίνα Ουστάλλι για τη μύτη της


Η Ασημίνα Ουστάλλι είχε αναφερθεί και στο παρελθόν για τις δύο πρώτες επεμβάσεις στη μύτη, δηλώνοντας ότι: «Έχω χάσει 7 κιλά επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου. Με ταλαιπώρησε αρκετά γιατί το έκανα δύο φορές και δεν πέτυχε. Με είχε ρίξει και πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Η πρώτη μου πλαστική στη μύτη δεν πέτυχε. Τρεις μήνες μετά το πρώτο χειρουργείο έκανα και δεύτερη πλαστική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνεύσω από το ένα ρουθούνι.

Ζορίζομαι ακόμα και τώρα. Δεν πέτυχε ούτε το χειρουργείο στο διάφραγμα, ούτε η πλαστική στη μύτη αλλά δεν με νοιάζει θέλω μόνο να βρω την υγεία μου. Πήγα το καλοκαίρι στον παθολόγο και μου βρήκαν φύσημα κάτι το οποίο δεν είχαν πιο πριν. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια αγωγές και με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού μετά απ’ όλο αυτό. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα και σκέφτομαι να κινηθώ και νομικά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cg80oyq28ri1)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο περιστατικό σε σουσάδικο της Αθήνας - Άνδρας με μουστάκι μπήκε, παρήγγειλε και αυνανίστηκε μπροστά σε όλους

Δέκα νοσοκομεία έχουν καταστραφεί από την έναρξη του πολέμου, λέει ο Ουκρανός υπουργός Υγείας

«Οι Ρώσοι βιάζουν, σκοτώνουν και βασανίζουν όπως οι Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει ο Ζελένσκι



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης